AD květen asus BOOST JBL

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vycistit-plynovy-sporak-nahled.jpg

Ako vyčistiť plynový sporák (TIPY A TRIKY)

Neviete, ako vyčistiť plynový sporák od zaschnutej špiny a váhate, ktorý čistiaci prostriedok bude najúčinnejší? Pozbierali sme osvedčené tipy a v tomto článku vám poradíme, ako vyčistiť horáky, trysky a mriežku plynového sporáka. Nechýbajú ani babské rady, ktoré vám pomôžu s čistením plynového sporáka s tým, čo máte doma.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-odvapnit-kavovar.jpg

Ako odvápniť kávovar

Odvápnenie kávovaru by malo patriť k jeho pravidelnej údržbe. Poradíme vám, ako odvápniť kávovar, ak práve nemáte po ruke odvápňovacie tablety. V našom článku sa dozviete, ako jednoducho vykonať odvápnenie kávovaru kyselinou citrónovou aj ako postupovať pri odvápnení kávovaru octom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-domaci-pekarnu.jpg

Ako vybrať domácu pekáreň

Ponuka domácich pekární je veľmi široká. Ak si neviete rady s výberom, poradí vám náš sprievodca. Dočítate sa, aké sú najdôležitejšie technické parametre, ktoré by ste určite nemali podceňovať. Zodpovieme tiež najčastejšie otázky a pridáme užitočné postrehy a rady, ktoré vám výrazne uľahčia váš výber. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rafael-leao-yWg8fIbol5U-unsplash (1).jpg

Moka káva – príprava kávy v moka kanvičke ľahko a rýchlo

Moka kanvička slúži na prípravu espressa. Uvažujete o tom, že si tiež jednu zaobstaráte, ale neviete, akú si vybrať? Chcete tiež vedieť, ako sa káva v kanvičke pripravuje? Prečítajte si náš článok, kde nájdete všetky potrebné informácie, tipy a rady.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/moccacino.jpg

Moccacino – ako si pripraviť tento kávový nápoj?

Prečítajte si, ako by mala vyzerať správna príprava lahodného moccacina. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-vakuovani-potravin.jpg

Vákuovanie potravín – rady a tipy

Aby ste neplytvali jedlom, ktoré doma nespotrebujete, kúpte si vákuový systém na potraviny. Vďaka vákuovaniu vydržia potraviny až niekoľkonásobne dlhšie čerstvé, čo oceníte ako pri nespracovaných surovinách, tak pri varenom jedle. V našom článku sa dozviete všetko, čo ste o vákuovaní potravín chceli vedieť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Flat white coffee.jpg

Flat White Coffee – návod na prípravu

Máte radi dobrú kávu s mliekom? V tom prípade vás bude zaujímať náš článok o flat white coffee. Dozviete sa, ako táto káva vznikla a ako si ju môžete pripraviť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/videnska kava.jpg

Viedenská káva – ako si ju pripraviť?

V našom článku sa dozviete, ako vznikla obľúbená viedenská káva a nájdete v ňom návod, ako si ju môžete pripraviť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Americano.jpg

Americano – ako pripraviť americkú kávu

Odkiaľ sa vzala americká káva? Dočítate sa viac o pôvode Americana. V článku nájdete tiež jednoduchý návod na jeho prípravu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Espresso lungo.jpg

Espresso lungo – návod na prípravu

Nemáte radi silné espresso? V tom prípade si prečítajte, ako si pripraviť jemnejšie espresso lungo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Cold brew.jpg

Cold Brew Coffee – príprava

Prečítajte si, čo je to cold brew coffee a ako sa táto trendy kávová novinka pripravuje. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ledova kava priprava.jpg

Ľadová káva – príprava

Prečítajte si zaujímavé informácie o pôvode a rôznych spôsoboch prípravy ľadovej kávy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-na-pripaleny-hrnec.jpg

Starostlivosť o spotrebiče: Ako vyčistiť pripálený hrniec (TIPY A TRIKY)

V kuchyni stačí chvíľka nepozornosti a nepríjemnosti sú na svete. Spálený hrniec a v tom horšom prípade aj celý obed, patrí k najčastejším. Prečítajte si náš článok, v ktorom sa dozviete, ako vyčistiť pripálený hrniec alebo ako odmastiť riad od obeda. Účinne, efektívne a bez drahých chemických čističov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-varit-v-tlakovem-hrnci-nahledovy-obrazek.jpg

Ako variť v tlakovom hrnci

Tlakový hrniec je vyhľadávaným, ale zároveň tiež obávaným pomocníkom v kuchyni. Pokrmy v ňom uvaríte rýchlo, čím šetríte energiu a potraviny si navyše zachovajú chuť aj živiny. Na druhej strane ale stále panuje obava z obarenia pri neopatrnom zaobchádzaní. V našom článku sa dozviete, ako variť v tlakovom hrnci a aké má tlakový hrniec výhody a nevýhody. Zamerali sme sa tiež na papiňák z hľadiska bezpečnosti a na recepty vhodné pre tlakové hrnce.  

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vyroba domaci sunky v sunkovaru (1).jpg

Domáca šunka zo šunkovaru – tipy, triky a recepty

Domáca šunka zo šunkovaru je vynikajúca a naviac obsahuje minimum konzervačných látok alebo vôbec žiadne. Záleží len na vás, čo si do šunky pridáte. V našom článku nájdete presný návod, ako si pripraviť domácu šunku v šunkovare. Dočítate sa tiež, aké sú jeho hlavné výhody a ďalšie tipy a triky, vďaka ktorým uvaríte skvelú šunku hneď na prvýkrát. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ryzovac-vyhody-recepty.jpg

Čo je to ryžovar a ako funguje?

Ryžovary sú v móde. Ale viete vôbec, na čo sa pri výbere hrnca na varenie ryže zamerať a na čo si dať pozor? Odpovede nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-zmrzlina-zrmzlinovac-nahled.jpg

Domáca zmrzlina zo zmrzlinovača? Poznáme tie najlepšie recepty!

Skúsili ste niekedy doma vyrobiť zmrzlinu? Pokiaľ áno, s najväčšou pravdepodobnosťou obsahovala hrubé kryštáliky vody a zľahka trela na jazyku. Zamatovo hebkú a jemnú zmrzlinu pomôže vyrobiť zmrzlinovač. Výroba zmrzliny v zmrzlinovači je jednoduchá a recept na zmrzlinu do zmrzlinovača môžete prispôsobiť podľa svojich chutí a preferencií. Navyše presne viete, z čoho sa vaša zmrzlina skladá. Spoločne sa pozrieme ako vzniká zmrzlina zo zmrzlinovača, poradíme zopár trikov a pridáme recepty na tú najlepšiu domácu zmrzlinu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tlakovy-hrnec-nahled.jpg

Ako vám moderné tlakové hrnce uľahčia varenie?

Zabudnite na staré tlakové hrnce. Tie súčasné vás prekvapia svojou bezpečnosťou a ľahkým otváraním aj zatváraním. Najlepšie modely sú vybavené aj elektrickou minútkou, ktorá po ukončení nastaveného času varenia spustí zvukový signál, a ďalším radom užitočných detailov a funkcií, s ktorými je varenie pod tlakom hračka. Objavte spolu s nami pomocníka, ktorý je právom súčasťou mnohých domácností a vyskúšajte, ako chutí napríklad bravčový guláš v tlakovom hrnci. Poradíme, ako dlho variť hovädzie v tlakovom hrnci a nahliadneme tlakovému hrncu trochu viac pod pokrievku. Podľa čoho sa riadiť pri výbere?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tousty-recepty-v-toustovaci.jpg

Ako urobiť toasty v toastovači (RECEPTY)

Toasty z toastovača sú obľúbenou desiatou do školy, do práce aj na výlet. Nezostávajte pri klasike syr, šunka a kečup. Nechajte sa inšpirovať naším článkom, v ktorom vám prinášame nejeden neodolateľný recept na toasty z toastovača, po ktorých sa len tak zapráši.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kavovar-pece-SMALL2.jpg

Ako vyčistiť kávovar (TIPY A TRIKY)

Vďaka kávovarom si môžeme dopriať aj doma lahodnú kávu ako z kaviarne. Ak si chceme však vychutnať naozaj dobrú a voňavú kávu bez rušivých tónov a príchutí, je potrebné kávovar pravidelne čistiť. V čom spočíva údržba kávovaru, ako vyčistiť kávovar od všetkých nečistôt a ako často je potrebné čistenie kávovaru vykonávať? Máme pre vás tipy na správnu údržbu pákových aj automatických kávovarov.

Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií