AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg

Automatické dávkovanie AutoDos so zabudovaným PowerDiskom

AutoDos je prvý automatický systém dávkovania čistiaceho prostriedku na svete. PowerDisk obsahuje špeciálne vyvinutý práškový granulát, ktorý dosahuje obdivuhodné výsledky v umývaní riadu. Spoločne tvoria dokonale zladený systém.

Prečítať viac »

Waterproof umývačky

Všetky umývačky riadu Miele sú chránené proti poškodením vodou systémom Waterproof. Ak by počas dvadsiatich rokov od kúpy došlo k poruche a zároveň vám vznikla škoda na majetku, máte nárok na náhradu vzniknutej škody v rámci záručných podmienok ochrany proti vode. Predpokladom je odborná inštalácia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-energie-zasuvka-nahled.jpg

Spotreba energie

Spotreba energie je údaj, z ktorého ľahko zistíme, akú spotrebu elektrickej energie má dané zariadenie.

Prečítať viac »

Flexi zóna

Flexi zóna umožňuje prepojenie dvoch varných zón do jednej veľkej plochy, čo oceníte hlavne pri varení vo veľkých hrncoch či pekáčoch.

Prečítať viac »

Multizone

Táto funkcia umožňuje umývať riad vo viacerých zónach. To znamená v hornom, alebo spodnom koši.

Prečítať viac »

Kruhové výhrevné teleso

Kruhové vykurovacie telesá sa používajú pre teplovzdušné rúry a zaisťujú rovnomerné prúdenie vzduchu.

Prečítať viac »

Tepelná poistka

Jediným bezpečnostným prvkom v útrobách fénu je tepelná poistka. Tá automaticky vypne fén v prípade jeho prehriatia a nedovolí ho opätovne zapnúť, kým sa fén neochladí na prevádzkovú teplotu.

Prečítať viac »

Studený vzudch

Funkcia studeného vzduchu na féne sa používa na zafixovanie finálneho tvaru účesu.

Prečítať viac »

Bezpečnostné vypínanie

Účelnosť aj pri nesprávnej obsluhe: po 10 hodinách prevádzky dôjde k automatickému vypnutiu odsávača.

Prečítať viac »

Funkcia Stop & Go

Nič sa nepripáli: Pomocou tejto funkcie redukujete výkon všetkých varných zón súčasne na stupeň 1.

Prečítať viac »

Humidity Control

Humidity Control je systém, ktorý umožňuje manuálne nastavovať úrovne vlhkosti v zásuvke Crisp Box. Zelenina tak zostáva dlhšie čerstvá a svieža pri zachovaní všetkých vitamínov. Táto technológia môže byť označovaná tiež ako Vit Control.

Prečítať viac »

Multi Flow 360°

Multi Flow 360° je systém, ktorý udržuje v chladničke rovnomernú teplotu. Je to vylepšená verzia Air Flow, Multi Flow 360° je ale účinnejší vďaka 14 ventilačným otvorom, pomocou ktorých neustále vyrovnáva vzdušnú vlhkosť a teplotu vo vnútri spotrebiča. V kombinácii s technológiou Ion Air vytvára to najzdravšie prostredie pre potraviny uložené v chladničke. Záporne nabité ióny sú totiž neustále vyrušované spoločne so studeným vzduchom, ktorý rovnomerne cirkuluje okolo potravín na všetkých úrovniach chladničky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/low-frost.jpg

Low Frost

Low Frost je špeciálna funkcia zaisťujúca rýchlejšie odmrazovanie. Jej čaro spočíva v tom, že výrobník chladu je umiestnený po obvode boxu, vďaka čomu sa netvorí námraza na vnútorných stenách. Vaše potraviny sú tak chránené pred nánosmi ľadu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/konicke-mlynky-na-kavu.jpg

Kónické kamene

Ide o mlecí mechanizmus, pri ktorom sú kávové zrná rovnomerne rozomleté, čím pomáhajú uvoľneniu väčšieho množstva éterických olejov z kávových zŕn. Kónické kamene majú dlhú životnosť a málo sa zahrievajú. Vďaka nim kávové zrná nepálite a svoju kávu si maximálne vychutnáte. Nevýhodami sú pomerne jednostranné použitie a oproti trieštivým nožom tiež náročnejšia údržba.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klimaticka-trida-lednice-mrazaky-min.jpg

Klimatická trieda (TABUĽKA): Chladnička | Mraznička

Klimatická trieda udáva, aká by mala byť optimálna teplota prostredia, v ktorom je mraznička umiestnená. Vyjadruje sa skratkami T, ST, N, SN. Ak je vonkajšia teplota mimo odporúčaného rozsahu, spotreba energie mrazničky sa zvýši a nemusí fungovať správne. Ak má mraznička uvedenú viac ako jednu klimatickú triedu, bude fungovať správne v celom teplotnom rozsahu. Napríklad mraznička triedy SN-N-ST pracuje v prostredí s teplotou od 10 do 38 °C.

Prečítať viac »

Aquatronic

Funkcia Aquatronic umožňuje merať tekutiny v mililitroch. Váhu teda môžete použiť aj na odmeranie tekutých prísad.

Prečítať viac »

Alarm otvorených dverí

Alarm otvorených dverí je funkcia, ktorá vás upozorní na omylom otvorené dvere chladničky. Napomáha tak udržiavať optimálnu teplotu vo vnútri chladničky a prispieva k efektívnejšej cirkulácii vzduchu aj k úspore energie.

Prečítať viac »
123
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií