AD homeoffice MPLA318265

Zimné fusaky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Umiestnenie
Do kočíka
(150)
Do autosedačky
(47)
Ročné obdobie
Jarný
(16)
Jesenný
(59)
Zimný
(150)
Vlastnosti
Rastúci
(28)
Prešívaný
(85)
Sťahovací
(41)
Vodoodolný
(43)
Vhodný do práčky
(94)
Motív
Bez motívu
(118)
Zvieratá
(11)
Kvetiny
(5)
Geometrické tvary
(4)
Nápisy
(1)
Farba
Antracitová
(1)
Béžová
(10)
Biela
(9)
Bordová
(1)
Čierna
(37)
Červená
(1)
Fialová
(2)
Hnedá
(6)
Horčicová
(2)
Champagne
(1)
Khaki
(5)
Koralová
(1)
Krémová
(3)
Mentolová
(1)
Modrá
(11)
Navy
(1)
Ružová
(20)
Ružovozlatá
(1)
Strieborná
(1)
Svetlomodrá
(1)
Svetlosivá
(8)
Sivá
(30)
Tmavomodrá
(1)
Karbón
(6)
Viacfarebná
(10)
Zelená
(14)
Zlatá
(11)
Žltá
(1)
Materiál
Flís
(36)
Polyester
(146)
Mikroplyš
(9)
Nylon
(1)
Polyamid
(1)
Dĺžka
70 cm
115 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zimný fusak patrí do základnej výbavičky pre vaše bábätko. Okrem toho, že ho ochráni pred dažďom, mrazom a vetrom počas chladných dní, poskytuje mu tiež pocit bezpečia a maximálne pohodlie. Pred kúpou sa zamerajte na veľkosť, materiál, zapínanie a ďalšie doplnkové funkcie. Neviete si dať rady s výberom? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Kvalitný zimný fusak chráni vaše bábätko počas chladných dní

Kvalitný zimný fusak patrí do základnej výbavičky pre bábätká – najmä prvý rok sa bez neho v chladných dňoch len ťažko zaobídete. Malé ratolesti totiž po narodení ešte nemajú vyvinutý termoregulačný systém, a tak ich musíte udržiavať neustále v teple. Aké výhody ponúka fusak na zimu do kočíka?

  • Chráni pred dažďom, zimou a vetrom.
  • Ratolesti majú zaistené dostatočné teplo.
  • Nemusíte dieťa zložito obliekať do viacerých vrstiev.
  • Deti sa v ňom cítia v pohodlí a v bezpečí.
  • Môže slúžiť aj ako fusak zimný do autosedačky.
  • Použitie fusaku uľahčuje každodenný život.

i

Je nutné kupovať fusak na zimu pre novorodencov, aj keď máte veľa detského zimného oblečenia? Hoci sú tieto kúsky krásne, do kočíka/autosedačky sú veľmi nepohodlné a nepraktické. Fusaky zimné umožňujú obliecť dieťa menej a zababušiť ho pekne do pelechu.

Praktickým pomocníkom je celoročný fusak do kočíka – zimný, jesenný a jarný v jednom

Veľmi praktický je celoročný pomocník, ktorého zastane jesenný, zimný a jarný fusak do kočíka. Býva ušitý z niekoľkých oddeliteľných vrstiev, a tak na jar a jeseň môžete používať priedušnejšie a ľahšie vyhotovenie a v zime akurát pridať teplú vrstvu. Okrem toho je tiež cenovo výhodnejší, pretože nemusíte kupovať fusak na každé obdobie v roku zvlášť.

Do akej teploty je možné používať zimný fusak do kočíka?

Zimný fusak do kočíka využijete do mrazivého počasia, avšak konkrétne stupne sú veľmi zavádzajúce, pretože tepelný komfort závisí na mnohých ďalších parametroch (vodoodolnosti, vetru vzdornosti, kvalite materiálu). Všeobecne by ste s novorodencami nemali chodiť von pri teplote pod -5 °C a s dojčatami pod -10 °C.

Páperový fusak v mraze nestačí – dbajte na to, aby dieťa nedýchalo mrazivý vzduch.

Kam sa vám bude hodiť zimný fusak? Do športiaka, klasického kočíka aj autosedačky

Zaujíma vás, kam môžete využiť zimný fusak? Do športiaka, klasického kočíka, vajíčka aj autosedačky.

  • Fusak na zimu je nevyhnutnou výbavou pre novorodencov a bábätká približne do 1 roka, pretože do tej doby potrebujú byť neustále v teple. Detský fusak na zimu vyzerá ako mini spacák.
  • Zimný fusak do športového kočíka je vhodný pre staršie deti, ktoré už sedia – využijete ho teda cca od pol roka do 3 rokov veku dieťaťa. Modely do športiaka bývajú väčšinou o niečo dlhšie.
  • Zimný fusak do vajíčka/autosedačky má prestrihy pre prevlieknutie bezpečnostných pásov – dieťa je v teple aj v bezpečí zároveň. Väčšina fusakov prestrihy má, ale radšej si tento parameter postrážte.

Fusak do kočíka zimný – športiak
Zimný fusak do športiaka

Zimný fusak rastúci – do autosedačky
Detský fusak na zimu do autosedačky

Čo rozmery a zimný fusak do kočíka? Musia čo najviac zodpovedať veľkosti dieťaťa

Ak vyberáte fusak do kočíka, zimný by mal byť čo najviac prispôsobený veľkosti a veku dieťaťa. Bábätko totiž musí vyhrievať fusak vlastným telesným teplom, čo by nadbytok priestoru výrazne sťažilo. Všeobecne sa dĺžka fusaku pre bábätká od narodenia do 1 roka pohybuje okolo 90 cm, pre deti od 12 do 36 mesiacov potom okolo 110 cm.

i

Niektoré fusaky zimné do kočíka sú vhodné priamo pre novorodencov a ich prvé mesiace života. Tieto modely sú krásne teplé, ale predovšetkým tak akurát veľké.

Rastúci zimný fusak využijete po celé obdobie

Vzhľadom na to, že zimný fusak býva vyššou investíciou, určite každý ocení možnosť kúpiť iba jedno vyhotovenie, ktoré vydrží celé obdobie. Rastúce fusaky na zimu fungujú tak, že u nich môžete skrátiť dĺžku na takú úroveň, ktorá bude bábätku presne pasovať. Využijete ich teda do korbičky a následne aj do športového kočíka.

Venujte pozornosť výberu materiálu: Zimný fusak má väčšinou 3 vrstvy

Hlavnou funkciou fusaku je uchovávať dieťa v teple, a tak venujte materiálu dostatočnú pozornosť.

  1. Vrchná funkčná tkanina poskytuje potrebnú izoláciu, a tak by mala byť vode a vetru vzdorná. Ideálnym materiálom je v tomto prípade odolný polyester, polyamid alebo nylon.
  2. Výplň fusaku ovplyvňuje tepelné a izolačné vlastnosti – mala by byť predovšetkým mäkká a vzdušná. Najčastejšie v ponuke nájdete ovčí alebo páperový fusak, prípadne modely z dutého vlákna.
    • Ovčia vlna dokáže dieťa rýchlo zahriať a túto teplotu stabilne udržať. Má antibakteriálne vlastnosti a utišujúci účinok. S vlnou sa nemusíte báť, že by bola dieťaťu zima či teplo.
    • Kožušina sa pýši vysokými tepelnými a izolačnými vlastnosťami. Zimný fusak s kožušinou (pravou) je však drahší, a tak sa často stretnete skôr s umelou kožušinou.
    • Duté vlákno je vhodné pre bábätká s alergiami, pretože je hypoalergénne. Čím je množstvo dutého vlákna vyššie (udáva sa v g/m²), tým je fusak na zimu teplejší.
    • Syntetické tkaniny by mali byť čo najkvalitnejšie – jedine tak vynikajú vysokou tepelnou izoláciou, udržujú teplo a sú antialergické. Používajú sa aj na vrchnú vrstvu.
  3. Vnútorná časť prichádza do styku s bábätkom, a tak ide o to, aby bola predovšetkým príjemná na dotyk. Ideálny je predovšetkým bambus, bavlna, flanel, mikroplyš alebo fleece.

V ponuke nájdete zimný fusak do kočíka s kožúškom, ktorý navodzuje príjemné teplo okolo hlavičky a skvele tiež dopĺňa celý kočík.

Zimný fusak do kočíka na suchý, alebo pojazdný zips?

Zimný fusak sa zapína dvoma spôsobmi – na suchý, alebo pojazdný zips. Suchý zips má výhodu v rýchlosti zapínania, avšak dieťa môže fusak svojimi pohybmi ľahko otvoriť. Pojazdný zips patrí medzi klasiku, ktorá je spoľahlivá. Aby sa bábätko nezranilo a nedostal sa k nemu chlad, mali by byť všetky zipsy úplne kryté.

O ktoré vychytávky môže byť zimný fusak doplnený?

Zimný fusak ponúka veľa ďalších vychytávok, ktoré z neho robia skvelého spoločníka pre vás aj bábätko.

  • Sťahovanie je výborným doplnkom, keď vonku mrzne alebo fúka studený vietor – jednoducho stiahnete šnúrkou kapucňu okolo hlavičky dieťaťa, čím ho pred vonkajšími vplyvmi ochránite.
  • Prešívanie udržuje izolačnú vnútornú výplň na svojom mieste. Prešívanie nemusí byť na prvý pohľad zrejmé – môže byť skryté pod vrchnou látkou. Niektoré prešívané fusaky môžete prať v práčke.
  • Odopínaciu spodnú časť oceníte v prípade, keď máte väčšie deti, ktoré už chodia a nosia topánky – jednoducho tak nemusíte vaše ratolesti neustále vyzúvať, ale stačí odopnúť spodnú časť.
  • Úplné roztvorenie na deku je praktickou funkciou, vďaka ktorej môžete bábätko ľahko prebaliť, prípadne fusak využijete aj ako hraciu podložku či dečku na prikrytie.
  • Rukávnik je ideálnym doplnkom pre mamičku práve v zimných mesiacoch. Pokiaľ si zaobstaráte zimný fusak do kočíka s rukávnikom v rovnakom dizajne, môžete si užívať nielen teplo, ale aj krásny vzhľad.

Aký odtieň máva najčastejšie zimný fusak do kočíka? Čierny, sivý aj ružový

Pri kúpe myslite aj na dizajn. Najčastejšie býva zimný fusak do kočíka čierny, sivý alebo napríklad ružový pre malé princezné. Je vhodné zaobstarať pre dieťatko skôr neutrálne vyhotovenie, ktoré sa bude hodiť ku všetkému a môžete ho navyše využiť aj pre prípadné ďalšie dieťa. Výnimkou nie sú ani rôzne vzory (kvety, kruhy, hviezdičky,...).

i

Zháňate lacný no kvalitný fusak na zimu? „Bazoš“ na Alze je miesto, kde nájdete skvosty za zlomok pôvodnej ceny. Kde ďalej nájdete lacný zimný fusak? Výpredaj je tiež skvelou príležitosťou. A pokiaľ vám ide skôr o názory ostatných zákazníkov, prečítajte si, čo hovoria na zimný fusak recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Fusak do kočíka – zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, šnurovací, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 47 × 100 cm (Š×D), sivá farba
73,90 €

2.
Fusak do kočíka – zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, šnurovací, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 47 × 100 cm (Š×D), zelená farba
71,90 €

3.
Fusak do kočíka – zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 47 × 100 cm (Š×D), béžová a sivá farba
68,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
150 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Zopa Zimný fusak Fluffy - Sivý - Fusak do kočíka Varianty
4,8 27×
Zopa Zimný fusak Fluffy - Sivý
Fusak do kočíka – zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 47 × 100 cm (Š×D), béžová a sivá farba
68,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY7597
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Leokid Olaf Moonscape - Fusak do kočíka Varianty
5,0
Leokid Olaf Moonscape
Fusak do kočíka alebo autosedačky – zimný, sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál flís a polyester, protišmyková vrstva súčasťou, rozmery 50 × 105 cm (Š×D), fialová farba
99,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls3106
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Leokid Olaf Sand Shell - Fusak do kočíka Varianty
5,0
Leokid Olaf Sand Shell
Fusak do kočíka alebo autosedačky – zimný, sťahovací, zapínanie na pojazdný zips, materiál flís a polyester, protišmyková vrstva súčasťou, rozmery 50 × 105 cm (Š×D), béžová farba
98,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls3107
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Bjällra of Sweden Fusak Black Diamond - Fusak do kočíka Varianty
Bjällra of Sweden Fusak Black Diamond
Fusak do kočíka – zimný, vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, protišmyková vrstva a otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 53 × 100 cm (Š×D), čierna farba
126,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls3951
Zopa Zimný fusak Fluffy - ružový - Fusak do kočíka Varianty
4,8 27×
Zopa Zimný fusak Fluffy - ružový
Fusak do kočíka – zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 47 × 100 cm (Š×D), ružová farba
67,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY7599
Zopa Zimný fusak Fluffy - čierny - Fusak do kočíka Varianty
4,8 27×
Zopa Zimný fusak Fluffy - čierny
Fusak do kočíka – zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 47 × 100 cm (Š×D), čierna farba
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY7598
4,9 20×
Petite&Mars Fusak nastavitelný 3 v 1 Jibot Sweet Toffee
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, rastúci, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 48 × 110 cm (Š×D), hnedá farba
28,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2362
Petite & Mars Fusak 3 v 1 Jibot Dusty Pink - Fusak do kočíka Varianty
4,9 20×
Petite & Mars Fusak 3 v 1 Jibot Dusty Pink
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, rastúci, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 48 × 110 cm (Š×D), ružová farba
29,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22140
Petite&Mars Súprava zimný fusak Jibot 3v1 + rukavice na kočík Jasie Juicy Green - Fusak do kočíka Varianty
4,7 14×
Petite&Mars Súprava zimný fusak Jibot 3v1 + rukavice na kočík Jasie Juicy Green
Fusak do kočíka alebo autosedačky – zimný, rastúci, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 48 × 110 cm (Š×D), zelená farba
Cenová bomba
34,90 € Ušetríte 5,05 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2369
Petite & Mars Súprava zimný fusak Jibot 3 v 1 + rukavice na kočík Jasie Dusty Pink - Fusak do kočíka Varianty
4,7 14×
Petite & Mars Súprava zimný fusak Jibot 3 v 1 + rukavice na kočík Jasie Dusty Pink
Fusak do kočíka alebo autosedačky – zimný, rastúci, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 48 × 110 cm (Š×D), ružová farba
Cenová bomba
34,90 € Ušetríte 4,25 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22148
Zopa Fusak Fluffy Combi Foggy Grey - Fusak do kočíka Varianty
5,0
Zopa Fusak Fluffy Combi Foggy Grey
Fusak do kočíka – zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, šnurovací, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 47 × 100 cm (Š×D), sivá farba
73,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls2520
Zopa Fusak Fluffy Combi Lake Green - Fusak do kočíka Varianty
5,0
Zopa Fusak Fluffy Combi Lake Green
Fusak do kočíka – zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, šnurovací, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 47 × 100 cm (Š×D), zelená farba
71,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls2522
Petite & Mars Fusak 4 v 1 Warmy Silvered Grey - Fusak do kočíka Varianty
4,7
Petite & Mars Fusak 4 v 1 Warmy Silvered Grey
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 49 × 82 cm (Š×D), motív zvieratá, sivá farba
Cenová bomba
39,90 € Ušetríte 20,05 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22139
4,0
DIAGO Multifunkčný fusak do kočíka
Fusak do kočíka – zimný, sťahovací a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál flís a polyester, rozmery 48 × 100 cm (Š×D), čierna farba
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY12198
4,7
Petite&Mars Fusak 4 v 1 Comfy Veritable Khaki
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 55 × 100 cm (Š×D), khaki farba
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls2366
4,7
Petite&Mars Fusak 4 v 1 Comfy Champagne Shower
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 55 × 100 cm (Š×D), champagne farba
Cenová bomba
43,90 € Ušetríte 13,50 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls2365
Petite & Mars Fusak 4 v 1 Warmy Silvered Black - Fusak do kočíka Varianty
4,7
Petite & Mars Fusak 4 v 1 Warmy Silvered Black
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 49 × 82 cm (Š×D), čierna farba
Cenová bomba
39,90 € Ušetríte 8,40 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22138
4,9 20×
Petite&Mars Fusak nastaviteľný 3 v 1 Jibot Juicy Green
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, rastúci, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 48 × 110 cm (Š×D), zelená farba
28,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2364
Zopa Fusak Fluffy Combi Night Black - Fusak do kočíka Varianty
5,0
Zopa Fusak Fluffy Combi Night Black
Fusak do kočíka – zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, šnurovací, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 47 × 100 cm (Š×D), čierna farba
71,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls2521
4,7
Petite&Mars Fusak 4 v 1 Comfy Elegant Caramel
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 55 × 100 cm (Š×D), horčicová farba
43,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: HRAls2370
4,7
Petite & Mars Fusak 4 v 1 Comfy Elegant Caramel
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 55 × 100 cm (Š×D), hnedá farba
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22133
4,9 20×
Petite&Mars Fusak nastaviteľný 3 v 1 Jibot Ocean Blue
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, rastúci, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 48 × 110 cm (Š×D), modrá farba
28,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2363
Petite&Mars Súprava zimný fusak Jibot 3 v 1 + rukavice na kočík Jasie Ocean Blue - Fusak do kočíka Varianty
4,7 14×
Petite&Mars Súprava zimný fusak Jibot 3 v 1 + rukavice na kočík Jasie Ocean Blue
Fusak do kočíka alebo autosedačky – zimný, rastúci, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 48 × 110 cm (Š×D), modrá farba
34,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2368
4,7
Petite&Mars Fusak 4 v 1 Comfy Glossy Princess
Fusak do kočíka – jesenný a zimný, prešívaný, vodoodolný a vhodný do práčky, zapínanie na pojazdný zips, materiál polyester, otvory na prichytenie pásov súčasťou, rozmery 55 × 100 cm (Š×D), motív geometrické tvary, ružová farba
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls2371

Zimné fusaky

V kategórii Zimné fusaky máme práve teraz na Alza.sk celkom 150 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zimné fusaky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie zimné fusaky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie zimné fusaky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii zimné fusaky recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií