AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

8K monitory

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Typ pripojenia
HDMI
(1)
DisplayPort
(1)
Ďalšie funkcie
Nastaviteľná výška
(1)
HDR
(1)
Flicker-free
(1)
Filter modrého svetla
(1)
Najnovšie objednávky

Monitory s 8K rozlíšením (7680 × 4320 obrazových bodov) poskytujú extrémne detailný obraz. Ich rozlíšenie si môžete predstaviť ako štyri 4K monitory pri sebe alebo stenu z 16 Full HD monitorov, predstavujú teda pracovnú plochu, na ktorej uvidíte aj najmenšie podrobnosti.

Pokračovať

Kedy sa oplatí 8K monitor?

O monitore s vysokým 8K rozlíšením uvažujte vo chvíli, keď vám uľahčí prácu, ktorú na počítači robíte teraz. Kým rozlíšenie 4K (UHD) sa stáva štandardom, 8K je určený na najnáročnejšie využitie napr. v grafických a dizajnérskych štúdiách, pre konštruktérov a fotografov.

Prečo chcieť 8K monitor

  • Extrémne jemný obraz
  • Presné vykreslenie hrán
  • Pohodlie pri práci s veľkými dokumentmi

Na čo ďalšie sa pri výbere 8K monitora zamerať

Dostatočný výkon počítača – rozlíšenie 8K je extrémne náročné na výkon. Počítajte s tým, že ani na špeciálnom hernom počítači budete hrať v 8K len staršie hry. 8K monitory sú určené na prácu napr. s reklamnými plochami v skutočnej veľkosti, dynamické spracovanie obsahu bežne dostupný hardvér zatiaľ nezvláda.

Pripojenie – vysoké rozlíšenie nejde na monitor preniesť jediným káblom. Dáta sa musia rozdeľovať medzi dva káble, najčastejšie s konektorom DisplayPort. Dva porty preto musia mať aj grafická karta.

Užitočné technológie, funkcie a vlastnosti

  • Technológie minimalizujúce únavu očí – Flicker-free, Flicker-safe a ďalšie.
  • Vďaka nastaviteľnej výške ľahko umiestnite monitor do polohy, ktorá vám bude pohodlná.
  • VESA uchytenie umožní zavesiť monitor na držiak.
  • Web kamera v monitore sa hodí, ak plánujete volať cez internet.
  • USB Hub umožní prehrávať dáta z prenosných diskov, ale tiež pripojiť klávesnicu alebo myš.
  • Pivot umožní natočiť obrazovku do polohy orientovanej na výšku. Hodí sa na niektoré kancelárske práce a čítanie textov z počítača.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
57" Samsung Odyssey Neo G9 - LCD monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
57" Samsung Odyssey Neo G9
LCD monitor prehnutý, 8K 7680 × 2160, VA, 32:9 širokouhlý, 1 ms, 240Hz, FreeSync, HDR, 420 cd/m2, kontrast 2500:1, DisplayPort 2.1, HDMI 2.1, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, VESA
+Darček Promo Ubisoft voucher k Samsung Odyssey v hodnote 46,90 €
2 499 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WH605Q4
ASRockMonitory ASRock Phantom Gaming ponúknu skvelé herné zážitky aj náročným používateľom Špičkový herný monitor je neoddeliteľnou súčasťou zostavy na PC gaming. Jedine tak bude herný zážitok skutočne komplexný, plnohodnotný a hlavne ničím nerušený. Monitory ASRock Phantom Gaming presne toto ponúkajú.
Nové monitory od MSI sú určené najmä pre profesionálnych e-sportových hráčov. Ponúknu skvelé vlastnosti, ako je vysoká obnovovacia frekvencia, široké farebné spektrum a technológie šetriace oči. Jedným z nich je monitor 27" MSI Optix MAG274QRF-QD.
Kvalitný monitor je základom každej kancelárie – a tej domácej o to viac. Spoločnosť Lenovo ponúka širokú škálu monitorov s kvalitným obrazom a výbornou ergonómiou. Ideálne si rozumie s notebookmi Lenovo. Čo všetko je k dispozícii a akými funkciami sa chváli? A je v...
herné monitoryNové monitory Samsung Odyssey vás pohltia Nové monitory Odyssey G5, G7 a G9 od spoločnosti Samsung bezpochyby nadchnú všetkých hráčov. Prinesú nové herné zážitky a vďaka zakriveniu, ktoré zodpovedá šírke ľudského zorného poľa, vás doslova pohltia. Čo všetko ponúkajú a na aké moderné technológie sa budete môcť...
Patríte do komunity hráčov akčných hier a nedokážete sa uspokojiť s normálnym výkonom radových monitorov? Potom je tu pre vás ROG Swift 360, ktorý ponúkne neprekonateľnú 360 Hz obnovovaciu frekvenciu a veľa ďalšieho. Čím všetkým dokáže nalákať?
Nové monitory radu LG UltraGear dokazujú, že IPS technológia je dnes už schopná rovnakej rýchlosti ako TN. Dobré pozorovacie uhly, presné farebné podanie a ani 4K rozlíšenie sa preto dnes už nevylučujú s obnovovacou frekvenciou 144 Hz ani nízkou odozvou 1 ms.
Viac článkov Všetky články

8K monitory

V kategórii 8K monitory máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

8K monitory – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné 8K monitory Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie 8K monitory Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii 8K monitory recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií