PET Aplikace

Iobit Advanced SystemCare 14 PRO pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Iobit Advanced SystemCare 14 PRO pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Iobit Advanced SystemCare pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLI0010b
Iobit Advanced SystemCare 14 PRO pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

Iobit Advanced SystemCare 14 PRO pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Softvér Iobit Advanced SystemCare 14 PRO je určený na čistenie, optimalizáciu, zrýchlenie aj ochranu vášho počítača. Softvér vám pomôže vyčistiť nevyžiadané súbory, odstrániť spyware, zrýchliť rýchlosť internetu, aktualizovať zastarané programy aj ovládače a povoliť antivírusové aj firewalllové ochrany. Ponúka intuitívne používateľské rozhranie a mnoho funkcií k optimalizácii aj zabezpečeniu počítača. Režim Al inteligentne vyčistí a optimalizuje počítač podľa toho, ako sa o neho staráte, zatiaľ čo Optimalizátor spúšťania rozširuje spúšťaciu databázu, čím zaistí správu všetkých spúšťacích položiek pre rýchlejšie spustenie počítača.

Kľúčové vlastnosti softvéru Iobit Advanced SystemCare 14 PRO pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia)

  • Softvér vhodný na domáce i kancelárske využitie
  • Určený na čistenie, optimalizáciu, zrýchlenie aj ochranu počítača
  • Pomôže vyčistiť nevyžiadané súbory, odstrániť spyware aj zrýchliť rýchlosť internetu
  • S intuitívnym používateľským rozhraním
  • Disponuje mnohými funkciami k optimalizácii i zabezpečeniu počítača
  • Ponúka ochranu systému, prehliadača i súkromných dát
  • Pomáha sledovať využitie pamäte RAM, CPU alebo disku počítača i rýchlosť ventilátora v reálnom čase
  • Iobit Advanced SystemCare 14 PRO zrýchľuje počítač
  • Pre počítače s operačným systémom Windows 10, 8, 7, Vista alebo XP
  • Vyžaduje 300 MB miesta na disku a 512 MB RAM
  • Elektronická licencia určená pre 1 počítač na dobu 12 mesiacov

Iobit Advanced SystemCare 14 PRO zrýchli váš počítač

Iobit Advanced SystemCare 14 PRO ponúka ochranu systému, prehliadača i súkromných dát, ktorá poskytuje komplexnú ochranu proti vírusom, spywaru, phishingovým podvodom, podozrivým emailom, útokom na ťažbu kryptomien, reklamám, neoprávneným prístupom k vašim citlivým dátam i ďalším online rizikám. Okrem toho vďaka funkcii Vyčistenie nevyžiadaných súborov a ochrana súkromia vyčistí nevyžiadané súbory a stopy ochrany osobných údajov. Monitor výkonu vám naproti tomu pomáha sledovať využitie pamäte RAM, CPU alebo disku počítača i rýchlosť ventilátora v reálnom čase. Rovnako tak umožní rýchlo ukončiť procesy, ktoré vyžadujú vysokú spotrebu RAM, CPU alebo disku, čím zrýchli váš počítač.

Licencia softvéru Iobit Advanced SystemCare je určená pre 1 počítač

Funkcia Turbo Boost inteligentne zastaví nepotrebné spúšťacie položky, aplikácie a služby a ešte viac zrýchli váš počítač. Software Updater zase umožní aktualizovať programy na najnovšiu verziu. Iobit Advanced SystemCare takisto zostavuje a vylepšuje viac než 10 používateľských nástrojov, ako sú Win Fix, Smart RAM, Internet Booster, Vyhľadávač veľkých súborov, Čistič diskov, Čistič registra, Skartovač súborov, Obnoviť, FaceID a Protector DNS. Iobit Advanced SystemCare 14 PRO je vhodný na domáce i kancelárske využitie. Elektronická licencia je určená pre 1 počítač na dobu 12 mesiacov.


Dobrý den, taktéž mi nebyla doručena elektronická licence.

Dobrý den, taktéž mi nebyla doručena elektronická licence.

Dobrý den. Doposud mi nebyla doručena elektronická licence. Inzerujete, že je dostupná do tří hodin. Děkuji za odpověď Libor Chrudina

Diskusia a poradňa k Iobit Advanced SystemCare 14 PRO pre 1 počítač na 12 mesiacov (elektronická licencia)
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií