AD elektro AD elektro

Floorball

Curve/doublecurve

Curve/doublecurve je technológia, ktorá určuje prehnutie palice po smere orientácie úchopu. Pomáha s vytváraním razancie pri nahrávkach a strelách.

Kickzone

Kickzone je technológia značky Salming, ktorá využíva špecificky zúžené oblúkové prehnutie hokejky na zvýšenie razancie striel a prihrávok. Vďaka Kickzone sa bod najväčšieho prehnutia hokejky posúva bližšie k čepeli, čo vytvára extra odpor a zosilňuje pohyb. Počas strely, sa spodná časť shaftu smerom k čepeli ohýba viac než zvyšok florbalky, a preto dochádza pri dokončení švihu strely k silnejšiemu odpruženiu, ktoré dodá tempo a razanciu do strely.

Shaft

Shaft je výraz, ktorý sa používa na opis florbalovej palice bez čepele. Ide o rukoväť a zvyšok palice až po úroveň, kde začína čepeľ.

Omotávka

Omotávka je špeciálny typ tejpu na obmotanie hornej časti shaftu. Zlepší kontrolu nad hokejkou a zamedzí preklzávaniu florbalky pod rukami.

Čepeľ

Čepeľ je spodná časť hokejky, ktorá sa využíva na dotyk s loptičkou. Je odmontovateľná a dá sa modifikovať podľa osobnej preferencie.

P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info