AD elektro Star Wars

Squash

Grip tenisovej rakety

Grip, čiže rukoväť, tvorí spodnú časť rakety, ktorú hráč pri hre drží. Najviac záleží na jeho veľkosti, pretože priamo ovplyvňuje techniku ??hrania. Grip sa delí do piatich základných skupín a môže sa označovať európskym alebo americkým systémom. Európsky má rozsah od L0 po L5 v závislosti od veľkosti. Ten americký sa meria v palcoch s najmenšími 4 palcami a najväčšími 4 5/8 palcami.

Balančný bod

Balančný bod, alebo tiež vyváženie rakety, udáva, pre koho je raketa určená. Delí na tri základné skupiny: vyváženie do hlavy, vyváženie na stred a vyváženie do rukoväte. Najčastejšie sa meria v cm, občas sa tiež uvádza v mm. Výber rakety so správnym vyvážením podľa hráčovej pokročilosti výrazne ovplyvňuje techniku úderu a tiež hru ako celok.

Sweetspot

Ideálne miesto vo výplete rakety, ktorým sa snaží hráč trafiť loptičku. Čím väčšia veľkosť hlavy, tým väčší sweetspot (tzn. začiatočníci majú väčšiu šancu odpáliť loptičku zasiahnutím sweetspotu). Naopak rakety veľkostí Midplus a Midsize majú sweetspot menšie, a preto musia hráči perfektne ovládať techniku ??odpalu.

P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info