MS hokej BOOST JBL

IPL epilátory

Aplikačné okienko

Aplikačné okienko je otvor v nadstavci IPL epilátora, ktorým presvitá intenzívne pulzné svetlo z prístroja. Jeho veľkosť sa s jednotlivými nadstavcami mení. Nadstavec na tvár je vybavený malým a úzkym aplikačným okienkom na presnú epiláciu, zatiaľ čo nadstavec na telo väčším aplikačným okienkom na rýchlu epiláciu. Veľkosť aplikačného okienka je spravidla od 2 cm2 do 7 cm2.

Fotoepilácia

Fotoepilácia je epilácia vykonaná pomocou intenzívneho pulzného svetla (IPL) alebo lasera. Ide o bezbolestnú metódu a na rozdiel od depilácie aj dlhodobú. Fotoepilácia totiž zapríčiní zničenie chĺpku vrátane jeho vlasového vačku. Vďaka tomu na rovnakom mieste už žiadny iný chĺpok nemôže vyrásť a odstránenie je trvalé. Fotoepilácia je vhodná ako pre ženy, tak aj mužov.

P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info