AD elektro AD elektro

Articles in the category Other Games for PlayStation 4

Catalogue
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM)

Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM)

V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka. Read more
Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Read more
Najlepšie survival hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 25

Najlepšie survival hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 25

V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť. Read more
OlliOlli World (RECENZIA) – Skateboardovým bohom ľahko a rýchlo

OlliOlli World (RECENZIA) – Skateboardovým bohom ľahko a rýchlo

Dosky na kolieskach sa tešia vo svete počítačových hier stále slušnému záujmu, o čom nesvedčí iba remake Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 či chystané vydanie titulu Skate 4, ale aj dnes recenzovaná 2D platformovka OlliOlli World. Na rozdiel od prvých dvoch menovaných sa neberie tak vážne, ale to nijako neznižuje jej návykovú hrateľnosť, ako sa dozviete v ďalších riadkoch.

Read more
Roblox – Kreatívna hra aj nástroj na ich vytváranie trhá rekordy

Roblox – Kreatívna hra aj nástroj na ich vytváranie trhá rekordy

Roblox je platforma na hranie a zároveň vytváranie hier, ktorá len v roku 2020 zarobila 924 miliónov dolárov a je populárnejšia ako Minecraft alebo Fortnite. Aj napriek obrovskému úspechu ale málokto vie, čo to vlastne ten Roblox je. V článku si vysvetlíme, ako táto kreatívna hra funguje, prečo je taká populárna, ale pozrieme sa aj na riziká, ktoré sa Robloxu týkajú.

Read more
Ako vybrať rozširujúce SSD pre PlayStation 5?

Ako vybrať rozširujúce SSD pre PlayStation 5?

Veľkosť hier sa dramaticky navyšuje, preto sa skôr či neskôr dostane k slovu rozšírenie kapacity vašej konzoly PlayStationu 5. Aký disk vo vyhotovení M.2 odporúčame?

Read more
Nové hry – rok 2019

Nové hry – rok 2019

Koniec roka 2019 sa pomaly blíži, no ešte predtým, než zjeme všetky kaprie kosti a záverom bombastickej silvestrovskej noci zo zmrznutej zeme zoberieme posledný odtrhnutý, nie však rybí prstík, je potrebné si predstaviť decembrové herné menu. V našom pravidelnom seriáli, veľmi inovatívne pomenovanom, Nové hry vám ako obvykle ukážeme, ktoré herné tituly sa budú v nasledujúcich dňoch a týždňoch biť o pozornosť vašu aj tej vašej drahej polovičky – teda peňaženky. Poďme na to! Read more
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info