MS hokej AD elektro

Fax Machines – Amazing Deals

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brands
Canon
(1)
Usage
For home
(1)
To the office
(1)
Features
AirPrint
(1)
Automatic duplex scanning
(1)
Automatic two-sided printing (duplex)
(1)
Fax
(1)
Copying & scanning
(1)
Feed available
(1)
Connection
USB
(1)
LAN
(1)
Wi-Fi
(1)
Standard Paper Sizes
A4
(1)
A5
(1)
A6
(1)
Filter
In this category, you will find great deals on fax Machines. We currently have 1 best-selling items in the fax Machines category. Looking for the lowest-priced fax Machines? Check out the cheap fax Machines category.
1 item
Canon i-SENSYS MF465dw - Laser Printer
Free
delivery
5.0
Canon i-SENSYS MF465dw
Laser Printer - multifunctional, black and white, A4, copier and scanner, fax, black-and-white print speed of 40 pages/min., print resolution: 1200 x 1200 DPI, duplex, DADF scanner, touchscreen, AirPrint, USB, LAN and Wi-Fi
Price with Cashback 541.90 €
Amazing Deal
585.90 € Save 106.43 €
Buy
In stock > 5 pcs
Order Code: PC324c6n
5G6G: Nástupca 5G sa stane bránou do budúcnosti (AKTUALIZOVANÉ) 6G siete (siete šiestej generácie) sú zatiaľ zvažovaným a vyvíjaným nasledovníkom aktuálne sa rozširujúcich 5G. Do budúcna sľubujú obrovský nárast prenosových rýchlostí, a tým aj doteraz netušené technológie. Na trhu by sa 6G malo objaviť v roku 2028.
Unikátne atramentové tlačiarne Epson EcoTank sú revolúciou v domácej aj kancelárskej tlači. Prečo?
Dříve stály vysoké statisíce korun, dnes jen nízké desetitisíce. O čem je řeč? O velkoformátových tiskárnách HP DesignJet, které řada uživatelů zná pod názvem plotr. Co taková zařízení umí? Jak se ovládají? A na jaké nasazení jsou určena?
SamsungSamsung Galaxy S22 Ultra 5G (RECENZIA): konečne regulárny nástupca radu Galaxy Note Nadupaný smartfón zo stajne Samsungu je tu. Na prvý pohľad sa prezentuje ako očarujúci mobil, ktorý môže naozaj dosť ponúknuť. Nie každému však môže prísť jeho veľkosť a cena prijateľná. My sme ho každopádne v recenzii vyskúšali a prinášame zhrnutie. Aký je Samsung...
Aj napriek problémom s ekonomickými sankciami sa čínska spoločnosť Huawei snaží potešiť svojich zákazníkov a každý rok prichádza s novými telefónmi Huawei P50. Ako nový rad pozostávajúci z dvoch modelov vyzerá a čím všetkým chce zaujať?
Tohtoročný rad Galaxy A sa vezie na vlne nových štandardov a modely A52 a A72 sa zákazníkom jednoducho budú páčiť. My si v tomto teste zhodnotíme väčšieho z oboch bratov. Ako si v recenzii viedol Samsung Galaxy A72?
More articles All articles
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info