Archive - Power Tools

Catalogue
Price
-
Customer reviews
Filter
3,333 Results
Worx WG801E
Grass Shears - 20 V, blade length 20cm, stroke width 8cm, weight 900g, bush bar included
Discontinued
Order Code: WORhob007
EXTOL PREMIUM sada aku nářadí SHARE20V v tašce, 7ks, zdarma 2x baterie a nabíječka
Cordless Tool Set 20 V - 2× accumulator 2000 mAh, charger, bag, 4 types of tools (Screwdriver, Angle Grinder, Random Orbital Sander, Reciprocating Saw )
Discontinued
Order Code: MADZ842
Discontinued
Order Code: BOCh08509
Discontinued
Order Code: MADZ835
Discontinued
Order Code: makDBO180Z
Discontinued
Order Code: makDJV182Z
Discontinued
Order Code: narexcon097
Discontinued
Order Code: makDHR202Z
Discontinued
Order Code: CMP2139
Discontinued
Order Code: GEKkla006
Discontinued
Order Code: GEKkla003
24 More... Top
123 ...
 
HobbyTavná pištoľ uspokojí kreatívne túžby a pomôže aj v domácnosti Tavná pištoľ je praktická pomôcka do domácnosti – skrýva sa v nej však aj veľa možností kreatívneho využitia. Na akom princípe vlastne funguje a čo všetko si s jej pomocou môžeme vyrobiť?
Ako sa vyznať medzi jednotlivými typmi vrtákov? Ktorý použiť na drevo, ktorý na kov? A čo robiť, keď sa vrták otupí? V tomto článku prenikáme do tajov tohto náradia a odpovieme na tie najzásadnejšie otázky.
Už dávno sa skrutky nedoťahujú maximálnou silou, akú dokážete vyvinúť, a už vôbec sa nedoklepávajú kladivkom. Jediným správnym riešením použitie momentového kľúča, ktorý doťahuje skrutky na predpísaný moment. Prečítajte si náš článok, v ktorom vám podrobne popisujeme,...
battery-powered toolsMeracia technika Bosch: presnosť, spoľahlivosť a odolnosť Spoľahlivosť, vysoká odolnosť a hlavne stopercentná presnosť. To sú hlavné charakteristiky meracej techniky od spoločnosti Bosch. Čo všetko ponúka a na aké moderné technológie a inovácie sa môžete spoľahnúť? Prezradíme v článku.
Grilovanie je obľúbená letná kratochvíľa. Základom je dobre rozpálený gril. Ako ho ale zapáliť, aký je najvhodnejší postup?
Aby náradie dobre fungovalo, musí mať zodpovedajúcu starostlivosť. Na to, aby náradie Bosch skvele šliapalo, je tu jeho špecializovaný Bosch Servis, ktorý vám navyše šetrí veľa času a námahy.
More articles All articles
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info