Alza Dny květen 2. týden MPLA319427

Children's nappies

Čo je separačná plienka

Separačná plienka je oddeľovacia vložka, ktorá umožňuje jednoducho a hygienicky odstrániť z plienky stolicu. Jej úlohou je zachytiť najväčšie nečistoty a izolovať pokožku dieťaťa od vlhkosti. Táto tenká plienka sa umiestňuje medzi klasickú štvorcovú plienku a zadoček bábätka.

Čo je vkladacia plienka

Vkladacie plienky sú vložky do plienok. Zvyšujú savosť látkovej plienky a sú praktickým doplnkom k nohavičkovým plienkam. Majú obdĺžnikový tvar a sú menšie, ako klasické látkové plienky. Vyrábajú sa z najrôznejších materiálov (fleece, flanel, froté a ďalšie). Väčšina značiek vyrába vkládacie plienky z rovnakého materiálu ako klasické štvorcové plienky.

Látkovanie

Pojem látkovanie používajú priaznivci látkových plienok. Látkovať znamená používať na prebaľovanie dieťaťa látkové plienky.

Plienky 2 v 1

Plienky 2 v 1 sú látkové plienky, ktoré majú okrem sacej vrstvy aj vrstvu nepriepustnú. Napríklad plienky All in One (AIO). Okrem plienok pre bežné denné používanie sú látkové plienky 2 v 1 dostupné aj ako plienky do vody.

Čo sú AIO plienky

AIO (All-In-One, čiže všetko v jednom) sú látkové plienky spájajúce saciu a nepriepustnú časť. Vzhľadom aj jednoduchým spôsobom používania pripomínajú jednorazové plienky, ale nevyhadzujú sa do koša, po použití sa jednoducho vyperú. Vyrábajú sa z rôznych materiálov, ale najčastejšie z funkčného polyesteru alebo z bambusu.

P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info