Archive - Mini Drones

Catalogue
Price
-
Customer reviews
Filter
3 items
4.0
DJI Tello (Global)
Drone – HD camera, transmission range of 100 m, operation time of 13 min, maximum speed of 28 km/h, weight: 80g, package includes drone and drone battery
Discontinued
Order Code: CVI516rHU
4.7 32×
RYZE Tello Boost Combo - Quadcopter RC Drone combo
Drone – HD camera, transmission range of 100 m, operation time of 13 min, maximum speed of 29 km/h, weight: 80g, package includes drone, drone battery, charging station, screwdriver, spare parts and micro USB cable
Discontinued
Order Code: CVI516q45
4.3 54×
DJI Tello
Drone – HD camera, transmission range of 100 m, operation time of 13 min, maximum speed of 28 km/h, weight: 80g, package includes drone and drone battery
Discontinued
Order Code: CVI516r
audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Chcete dron, ktorý je ľahký, podporuje 4K video, má skvelú výdrž batérie a zvládne komunikovať pokojne aj na 20 km? Práve ste ho našli, pretože DJI posiela do predaja svoj vybrúsený diamant Mini 4 Pro. Čo ešte dokáže? Na všetko sa pozrieme v tomto článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Obľúbený dron má nástupcu. Je ním DJI Mini 3 Pro, skvele vybavený a predovšetkým nesmierne kompaktný dron, ktorý budete chcieť nosiť všade so sebou.
DJI Mavic ešte nikdy nebol lepší. S novým dronom Mavic 3 dostanete do rúk nekompromisnú výbavu na akékoľvek zábery. Čo ďalšie a v akých variantoch ponúka?
More articles All articles
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info