Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Oculus Go (64GB)

Catalogue
Oculus Go (64GB)
4.8 11 rating
VR Goggles - with 360° range, 64GB, Package contents: Headset, Controller, Power Adapter, Eyeglass Spacer
Code:  OC002b2a Product Number:  301-00105-01 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Oculus Go (64GB)

Specifications

Usage
Self-operating Done!
Refresh rate
72 Hz Done!

Usage

Usage
Self-operating Done!

Imaging capabilities

Refresh rate
72 Hz Done!

Jdou brýle pripojit k xbox one

Dobrý den, je možné brýle nasadit přes dioprické brýle? Děkuji

Kedy, prosim vas, ocakavate naskladnenie tovaru? Dakujem

Daju sa okuliare pripojit na vr steam?

Dobrý den,jak dlouho se brýle nabíjí?Děkuji.

umí bryle jakoby zrcadlit mobil ? tzn co vidím na mobilu uvidím v brýlích ? jde mi o dron apku... abych to co vidím na mobilu při řízení dronu abych viděl v brýlích ?? děkuji

Dobrý den jde tenhle oculus go 64gb zapojit do noteboku a jestli ano tak na kolik fps pojedou hry na tomhle noteboku:ASUS X571GD-BQ336T Star Black

dobry den jak dlouho bude jeste sleva?

Mám dotaz můžu použít dva ovladače pokud ano tak musí to být stejně jako ty které sou ke brylim

Pokud tomu tedy z recenzí dobře rozumím, tak se to vlastně dá prakticky použít vlastně jako webový prohlížeč bez počítače či telefonu ( chápu, že wifi je samozřejmost ) ??? bylo by to celkem dobré - brýle na internet a zábavu / notebook pro náročnější operace. Chystám si VR pořídit, tak nevím jestli do toho jít ..... určitě je to skvělé :-) Děkuji

123...
Questions and answers: Oculus Go (64GB)
More Information

Inovatívny headset FOVE VR sleduje pohyb vašich očí

Medzi súpravy na virtuálnu realitu dorazí na jar novinka s vysokým rozlíšením a unikátnou funkciou. Headset Fove VR disponuje technológiou sledovania pohybu očí. Vďaka nej ušetrí výkon počítača, vtiahne hráčov do virtuálneho diania a posunie možnosti interakcie s virtuálnymi postavami.

Oculus Quest 2 chce vziať domácnosti útokom tiež vďaka Splinter Cell a Assassin's Creed (NOVINKA)

Virtuálna realita sa pomaly, ale isto stáva súčasťou herných domácností. Obdobie nesmelého oťukávania skončilo a na 3D okuliare sa postupne dostávajú celosvetové hity ako Half-Life: Alyx, The Walking Dead: Saints & Sinners alebo Marvel’s Iron Man VR, ktoré nás dokážu spoľahlivo vtiahnuť do deja. S virtuálnou realitou majú vývojári naďalej veľké plány, čo dokazuje akcia Facebook Connect zo 16. septembra, kde sa predstavila nová verzia Oculus Quest a tiež nové VR tituly.

The Walking Dead: Saints & Sinners (RECENZIA) – Zatopeným mestom v rytme jazzu

Keď v októbri 2003 priniesol Robert Kirkman na pulty obchodov svoj prvý zošit The Walking Dead, možno ani netušil, aká senzácia sa z jeho komiksu v priebehu niekoľkých rokov stane. Do dnešného dňa už bolo vydaných 193 dielov, ktoré v češtine vyšli pod názvom Živí mrtví v tridsiatich zväzkoch, a od roku 2010 beží adaptácia v podobe televízneho seriálu, čo pritiahlo pozornosť tiež herných štúdií. V súčasnosti je najaktuálnejší VR titul Saints & Sinners od Skydance Interactive, na ktorý sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Somnium Space: Vaše kľúče od virtuálneho sveta

Virtuálna realita a jej svety sa tešia stále väčšej obľube. Premýšľali ste ale niekedy nad tým, kto skutočne vlastní a rozhoduje o veciach, ktoré si v nej kúpite a vybudujete? V tomto článku si priblížime virtuálny svet Somnium Space, ktorý vlastníctvo zakladá na blockchaine a povieme si, prečo je to tak najlepšie.

VR – Virtuálna realita: od prvých krôčikov až po súčasnosť

Virtuálna realita (VR) si stále častejšie nachádza cesty do našich životov. A hoci sa v prípade tejto technológie musíme vysporiadať s technickými problémami, vysokou cenou a podobne, je viac než isté, že zlatý vek virtuálnej reality je za rohom! Radi by ste sa o VR dozvedeli viac? Náš článok vám prezradí všetko, čo chcete vedieť!

Accessories for Oculus Go (64GB) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oculus Go (64GB). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oculus Go (64 GB). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oculus Go (64 GB). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oculus Go (64 GB).
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info