AD elektro AD elektro

PCI Express Mini cards

Catalogue
Price
-
Customer reviews
Filter
1 item
4.1 19×
GIGABYTE GC-WB300D
WiFi Adapter 802.11b/g/n up to 300Mbps, Bluetooth V4.0 LE, V3.0+HS, V2.1+EDR, PCIe, detachable antenna
Discontinued
Order Code: EG890c
IP adresaČo je IP adresa? IP adresa je základným prvkom protokolu sieťových vrstiev. Slúži na jedinečné určenie komunikujúcich zariadení. Medzi tieto zariadenia sa radia servery, routre, počítače a pod. Chcete sa dozvedieť, čo je IP adresa? Prípadne viac vedieť o protokoloch, vďaka ktorým...
Z nastavenia WiFi routera sa často robí veda. Pritom je to celkom jednoduché a stačí sa držať len niekoľkých dôležitých tipov. O aké ide, sa dozviete z nášho článku.
Spoločnosť EVOLVEO je osvedčeným výrobcom zaujímavého počítačového príslušenstva. Napríklad zvládne rýchle WiFi karty alebo rozšíriť starý počítač o toľko žiadané rozhranie M.2. Čo na to budete potrebovať?
WiFiBezpečné a rýchle WiFi routery Google Nest WiFi Dostaňte stabilnú, rýchlu, a hlavne bezpečnú WiFi do každej miestnosti vo svojom dome alebo byte. Ako? No predsa pomocou routeru Google Nest WiFi, prípadne prostredníctvom satelitov podporujúcich rozšírenie WiFi signálu vďaka funkcii Mesh. A aké funkčné prekvapenie si...
Pokukujete po novom WiFi routeri? Novinka na trhu Zyxel NBG6615 má za cieľ priniesť rýchlu a stabilnú WiFi sieť. Určite totiž nechcete, aby sa vám sekali streamované videá alebo lagovali online hry. Prečo ale vybrať práve WiFi router Zyxel NBG6615?
More articles
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info