Alza Dny květen 2. týden

Pet Food Containers – Amazing Deals

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brands
Maelson
(1)
Filter
In this category, you will find great deals on pet Food Containers. We currently have 1 best-selling items in the pet Food Containers category. Looking for the lowest-priced pet Food Containers? Check out the cheap pet Food Containers category.
1 item
3.7
Maelson Box for 7.5kg of Granules - Black-beige - 41 × 25 × 33cm
Granule barrel - for storing 7,5kg granules, dimensions: 33cm×25cm×41cm, material: plastic
Discounted -22 %
28.90 € 36.90 €
Buy
In stock 1 pcs
Order by midnight, get it at the AlzaBox in the morning.
Info
Order Code: CHPrk4400
sponsored articleKrmivo s hmyzom? Cesta, ktorú ocenia psi aj planéta Úškrny bokom! Predstava hmyzu ako bežnej súčasti nášho jedálnička nám možno naháňa husiu kožu, ale určite by sme ju nemali hneď odsudzovať. Otvára nám totiž cestu k ekologickejšej strave. A nielen nám. Hmyzie bielkoviny sa dostali už aj do misiek našich psích...
Kedy je najlepšie začať s výchovou šteňaťa a jeho socializáciou? A čo všetko by sa malo šteňa naučiť? Aké sú základné pravidlá výcviku a ako šteňa motivovať, aby ho výcvik bavil? Dozviete sa v našom článku.
Rozhodli ste sa, že si zaobstaráte šteňa? Zistite si o šteniatkach čo najviac informácií, aby ste sa mohli na jeho príchod dobre pripraviť. Aké základné vybavenie, bez ktorého sa šteňa nezaobíde, musíte zaobstarať?
How to do itAko správne kŕmiť šteňa, dospelého psa a staršieho psa? Zoznámte sa so základnými princípmi vyváženej stravy pre šteňa, dospelého psa aj psieho seniora. Doprajte svojmu psovi kvalitnú výživu, ktorú potrebuje na správny vývoj a spokojný psí život.
Správnym výberom kvalitných doplnkov stravy môžete u svojho psa predísť zdravotným problémom. Doplnky stravy Canvit sú ideálnym riešením na podporu imunity, zdravé kĺby, optimálny prísun živín, zdravé zuby aj krásnu srsť.
More articles
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info