AD květen univerzal Effaclar

Questions and answers: 24" Samsung F24T350

Catalogue
24" Samsung F24T350 - LCD Monitor

Questions and answers: 24" Samsung F24T350

This page contains frequently asked questions about 24" Samsung F24T350. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 24" Samsung F24T350. They will be answered by our specialists.

Dobrý večer obrazovka sa samovolne vypína prepína sa z HDMI na analóg potom píše že HDMI nie je pripojené aj keď je.

Dobry den, monitor po zapnuti PC nerozsviti se ihned, ale az pote, co vice krat davam tlacitko vzadu do ruznych poloh včetně zapnout/vypnout. Pozor, daval jsem pozor, aby byl zapnuty (monitor po vypnuto PC nevypinam) a cekal jsem i pres 5 minut ...ne rozsvitil se ... Toto nastane vzdy, kdyz prijdu do prace a zapnu PC napoprve. Kdyz vypnu a zapnu PC behem prace, finguje jak ma. Otazka, proc po "vychladnuti" je monitor na heslo?! Je to na reklamaci ...?

Má to reproduktori??

Prosím aký je rozdiel medzi týmto monitorom a monitorom Samsung S24R350 ?

dobry den ako nadstavit uhly na otocenie monitoru?

Prosím o radu. Koupila jsem si tento monitor, ale mám rozmazané písmo. Jsem amatér. Nemohl by jste mi někdo prosím poradit co s tím ? Nebo je to tím monitorem ??

Dobrý den, můžu si připojit k tomuto monitoru playstation 4 předem děkuji za odpověď.

Dobry den, ak si chcem prepojit tento monitor Samsung F24T350 s nb ale z monitoru cez vga a do notebooku hdmi, aku redukciu alebo kabel treba zakupit? Stary kabel vga 15 pinovy z predosleho monitora mam. Tato redukcia, co som nasla je spravna https://m.alza.sk/vention-hdmi-to-vga-converter-with-3-5-mm-audio-d6092270.htm? To z dovodu, ze kablom hdmi mi notebook nejak nechce zobrazovat na monitore.

Jde monitor naklánět?

Dobrý den, Chtěla bych se jenom zeptat, jestli by to šlo připojit k iPadu přes HDMI?

123...
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info