AD elektro Star Wars

Questions and answers: 27" ASUS TUF Gaming VG27AQ1A

Catalogue
27" ASUS TUF Gaming VG27AQ1A - LCD Monitor

Questions and answers: 27" ASUS TUF Gaming VG27AQ1A

This page contains frequently asked questions about 27" ASUS TUF Gaming VG27AQ1A. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 27" ASUS TUF Gaming VG27AQ1A. They will be answered by our specialists.

Kedy bude monitor znova na sklade? Cca za kolko?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je vhodný a dobrý pro ps5 Slim? Děkuji za odpověď.

Monitor podle Vás podporuje DP 1.2 či HDMI 2.0, ale oba kabely mají mají Standard jen 144hz při QHD rozlišení jak tedy zobrazím 170hz při tomtéž rozlišení.

Podporuje tento monitor 120Hz výstup z PS5? Buď na FullHd, nebo UHD. Díky

Dobrý den, má tento počítač Freesync? Jestli ne, znáte nějakou alternativu?

Zdravim. Kde sa na monitore zapina funkcia freesync? V menu monitora to nikde neni a vo nvidia control panel taktiez nevidim ziadnu moznost

A má tento monitor aj FreeSync? Na hlavnej stránke píšu že áno ale u vás to nevidím napísane

Dobrý den, koupil jsem si tento monitor a je zapojen přes DP na grafické kartě 1050 TI 4GB (grafická karta zakoupena v roce 2017). Ovšem, když je monitor nastaven na Ver.DisplayPort 1.2+HDR, tak se sám nezapne a po manuálním zapnutí napíše "Žádný signál". V případě nastavení monitoru na DP 1.1 je vše v pořádku. Když je PC již zapnutý na a monitoru je nastavena verze 1.1, lze bez problému nastavit na 1.2, ale před vypnutím musím monitor přenastavit opět na 1.1, jinak se objeví zase již zmiňovaný problém. Rád bych se tedy zeptal, zda by jste dokázali posoudit, jestli se jedná o závadu na grafické kartě a nebo monitoru? Pzn. jiný DP kabel vyzkoušen a vše stejné.

Bude G-Sync fungovat i s AMD kartou?

dobry den do kdy tento monitor bude zlevněný?

123
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info