AD elektro AD elektro

Questions and answers: 27" BenQ GL2760HE

Catalogue
27" BenQ GL2760HE - LCD Monitor

Questions and answers: 27" BenQ GL2760HE

This page contains frequently asked questions about 27" BenQ GL2760HE. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 27" BenQ GL2760HE. They will be answered by our specialists.

Pôjde mi na ňom aj ps4 pro ?

Kedze s jedna o 27” monitor bude vyhovujuci ps4 pro? Nebudu na nom hry moc “kockate”? Nevybrat radsej jeho 24” variantu?

Bude mi fungovat s PS4 Pro?

Dobrý deň. Zakúpil som si novy pc, ale keď že nehrám hry a využívam ho len kancelárske účely a nahrávanie muziky v mojom privátnom štúdiu, mám len základnu intergrovanú grafiku. V mojom prípade intel hd grafics 630. Možno kladiem blbú otázku, prepáčte mi, nerozumiem sa tejto problematike. Ale má grafická karta v pc veľký vplyv na výslednú kvalitu obrazu? Momentálne mám dosluhujúci 19 palcový monitor Asus HD. Má zmysel preto kupovať takýto veľký 27 palcový monitor alebo mám radšej ísť do 24 palcovej varianty? Je v kvalite obrazu medzi nimi veľký rodziel? Aký monitor je vhodnejší pre prácu s pc ako takú. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, je jeden vadný pixel na reklamaci u Benq zarucniho strediska? Diky RP

Dobrý den, chci se zeptat jestli má tenhle typ zabudované repro jestli umí i přehrávat zvuk. Děkuji za odpověď

Prosím také o odpověd nikde jsem ten rozdíl nenašel jenom v rozměrech jestli to není chyba

Dobrý den,jen mám dotaz,jaky zobrazovací kabel je součástí balení? Děkuji za odpověď. Luboš.

Dobrý den, nedaří se mi dohledat, jaký je rozdíl mezi modely BenQ GL2760H - LED monitor 27 a BenQ GL2760HE - LED monitor 27 Můžete mi poradit?

Chcel by som sa spitat ci ma tento herny monitor 2 hdmi rozdvojky v zadu ?

P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info