Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: 27" Samsung C27JG56

Catalogue
27" Samsung C27JG56 - LCD Monitor

Questions and answers: 27" Samsung C27JG56

This page contains frequently asked questions about 27" Samsung C27JG56. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 27" Samsung C27JG56. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň je tento monitor podsvietený?Ďakujem

Je velký rozdíl mezi 1ms a 4ms?

Dobrý deň keď si kúpim tento monitor s freesync a ja mam grafickú kartu geforce gtx 1050ti bude monitor fungovať ako má alebo si budem musieť nainštalovať ovladače? Bude v balení CD s ovladačmi?

Ma Samsung stale moznost reklamace pri uz 1 vadnem pixelu?

Dobrý deň. Kúpil som si od vás tento monitor. Vedeli by ste mi doporučiť nejaký podstavec pod neho na ktorý by sa zmestil s rezervou aj ten jeho veľký stojan? Ďakujem

opravdu tu za celou dobu nepadl dataz na VIRTUALNI zaměřovač ja koupil tento model protože to měl v popisu ale ejhle nikde na zapnuti neni!

Dobrý deň, Chcel by som tento monitor prepojiť s notebookom ktorý podporuje hdmi 2.0. Pojde mi monitor na 144hz?

Dobrá den chtěl bych se zeptat jak si u tohodle monitoru nastavím 144hz protože to má od základu 60hz tak bych se chtěl zeptat jak mám nvidia rtx2060 pak to nemám zapojený přes displayport nevím jestli tomu neják vadí a s kamošem jsem zkusily uplně vše a nejde to

Mám ostazku jestli bude fungovat free sinc teda z grafikou asus rt 5700xt děkuji za odpověd.

Dobrý den, dokáže tento monitor přes HDMI 2.0 přijmout 4K obraz a down-scalovat ho na 1440p?

123...
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info