AD elektro Motorola EDGE 50

Questions and answers: 28" ViewSonic VX2880ml

Catalogue
28" ViewSonic VX2880ml - LCD Monitor

Questions and answers: 28" ViewSonic VX2880ml

This page contains frequently asked questions about 28" ViewSonic VX2880ml. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 28" ViewSonic VX2880ml. They will be answered by our specialists.

Opravdu je fér dávat 61% slevu z 17999 na 6999 na výrobek, který se všude jinde prodává za 8-9 tisíc? Má to Alzák zapotřebí?

Na tu cenu pozor, taky by si toho mohla sama všimnout ČOI a zabývat se historií cen ;)

pujde mi na to PS4 a i PC ?

Dobrý den. Je tento monitor vhodný na hraní fps stříleček

Dobrý deň, Chcela by som sa spýtať, či je možné dokúpiť k tomuto monitoru sieťový kábel, keďže sa bohužiaľ pôvodný pri sťahovaní stratil a na vašej stránke ho neviem nájsť. Prípadne nejakú inú alternatívu aby som monitor mohla spojazdniť. Dakujem pekne!

dobrý den, mám problém s monitorem po zapojení do PC nefunguje (zapojil jsem ho přes kabel co je k monitoru dodávaný - display port) grafiku mám zotac 1080 amp extreme takže to určitě utáhne.... ovladače jsem zkoušl i odinstalovat a zase nainstalovat i se zapojeným monitorem a nic + jsem dělal update BIOSu a pořád nic

Dobré dopoledne, lze podstavec monitoru odpojit, když chci mít monitor pomocí VESA držáku na zdi?

Dobrý den, chci připojit ke svému notebooku Lenovo IdeaPad Yoga 500-15IBD přes HMDI 2 PC monitor 28" Viewsonic vx2880ml a zvolit maximální rozlišení 3840x2160. Budu pak moci přehrávat video v HD kvalitě, neboli "česky" utáhne notebook tak velký datový tok bez trhání a dalších chyb? Děkuji za odpověď. Franta

Monitor som pripojil ku počítaču a nevie ho rozpoznať, po dlhšom snažení sa sa mi podarilo aby ho vôbec počítač rozpoznal, ale hneď vyhodilo že monitor nepodporuje Pnp. Skúšal som ho pripojiť aj cez HDMI kábel ako televíziu a zvuk mi prehrával no obrazovka svietila celý čas len na bielo. Neviem či sa jedná o technickú závadu monitoru, alebo len niečo robím zle. Nainštaloval som aj ovládač ku monitoru.

P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info