MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: 32" TCL 32D4300

Catalogue
32" TCL 32D4300 - Television

Questions and answers: 32" TCL 32D4300

This page contains frequently asked questions about 32" TCL 32D4300. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 32" TCL 32D4300. They will be answered by our specialists.

Nemohu nalézt zobrazení síly a kvality signálu. Nebo to tato TV neumožňuje?

Má tato tv vstup pro připojení klasickým konektorem pro koaxiální kabel z antény pro příjem pozemního vysílání?

Je mozne dokupit nahradne dialkove ovladanie?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký použít kabel pro propojení starého videorekordéru do A/V vstupu TV.

Dobrý deň, približne po 9 mesiac. používania sa objavilo náhodné vypínanie. Niekedy sa hneď zapne sám, inokedy ho musím zapnúť. Nemyslím vypnutie nastavené časovačom. Od začiatku je aj problém s ovládaním. Niekedy musím opakovane stláčať, mieriť aby sa niečo preplo. Rozumiem, že to môže byť aj chybou ovládača, ale deje sa to aj pri novo vymenených baterkách. ver. sw. VB-S563T03-LF1V039 Prosím o radu ako postupovať, čo by to mohlo zlepšiť.

Na digitální výstup zvuku musí být zeslabena TV jinak je Ozvěna?

dobrý den, rada bych se zeptala na problém ohledně seřazení programů , který tady padl nedavno. také jsme se pokusili na TV programy seřadit a po vypnutí TV se řazení neuložilo. psala jsem tedy na podporu TCL bohužel bezvýsledně . jejich podpora přes WhatsApp nereaguje a chce mou konverzaci bez jejich odpovědi ukončit. signál přijímáme přes společnou anténu na domě. mockrát dekuji s pozdravem Natalie

Dobry den, aky format videa sa da na tomto TV prehrat priamo z usb kluca?

1) Je možné predĺžiť čas zobrazenia textu po stlačení info? Nie je možné stihnúť to prečítať. 2) Opakovane sa stalo, že sa zrušilo usporiadanie kanálov používateľom. Je to normálne správanie?

P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info