Questions and answers: Acer Nitro N50-120

Catalogue
Acer Nitro N50-120 - Gaming PC

Questions and answers: Acer Nitro N50-120

This page contains frequently asked questions about Acer Nitro N50-120. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Acer Nitro N50-120. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň prosím vás pekne procesor je klasický socket AM4 alebo výrobca si urobil svoj vlastný?

Dobrý večer prajem prosím vás pekne Pc už nemám v záruke chcel by som sa spýtať je možné túto základnú dosku prehodiť aj do big tower ?

Dobrý deň prosím vás pekne je možné na tento zdroj Corsair CX750 kartu ktorá je v tomto počítači Rtx 3060 ti ?

Dobrý deň dal som upgrade zo 16 G na 64 G a neviem prečo procesor mi to nijako nezvláda v čom môže byť problém keď pred tým mi hry vôbec nesekali. Vedeli by ste mi dať prosím vás pekne nijakú radu?

Dobrý deň prosím vás pekne je možné do tohto počítaču dať aj silnejší procesor AMD Ryzen 7 5700G ?

Dobrý deň rád by som sa spýtal aký konkrétny chladič na procesor z vašej ponuky môžem dať do tohto Pc aby sa zmestil a netlačil sa na Ramky?

Dobrý deň Prosím vás pekne je možné v tomto počítači vymeniť aj zdroj? ak áno tak aký typ SFX keďže je skrinka mala nepredpokladám že klasický zdroj ATX sa zmestí

Dobrý deň prosím vás pekné aký typ ramiek tam je DDR 4 ale konkrétny model ? rád by som si dokupil ďalších 16 G

Dobry den docetl jsem se ze ma deska na chipsetu B550 NVME v4. Koupil jsem teda SSD WD Black, ktery NVME v4 podporuje az do rychlosti 500MB, ale po zapojeni do desky nainstalovani systemu a ovladacu chipsetu mi disk neprekroci 500-800MB. Je mozne nekde neco prepnout, nebo zapnout? Dekuji

Pisete, ze je pouzita zakl. deska…”v PC je referenční základní deska Acer postavena na chipsetu AMD Maintream B550.” Ale ta by mela mit 4 sloty ram, ne 2 jak uvadite. Nebo se pletu? Dekuji

12
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info