P&G boost P&G boost

Questions and answers: AEG L7WBG47W

Catalogue
AEG L7WBG47W - Steam Washing Machine with Dryer

Questions and answers: AEG L7WBG47W

This page contains frequently asked questions about AEG L7WBG47W. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about AEG L7WBG47W. They will be answered by our specialists.

Poradí mi někdo jaká je typická spotřeba elektřiny? Jedno vyprání a vysušení? Když budeme počítat 1 kWh jako 6 Kč, takže při uváděných 5 kWh je to 30 Kč za jedno vyprání + vysušení? Nebo někdo vypozorovanou reálnou spotřebu?

Dobrý den, je možno sundat vrchní kryt, tak jak se to dělá u praček, aby pračka se suš. vešla pod kuchyňskou linku? Děkuji.

dobry den,je mozne pracku videt nekde na showroomu? dekuji

Prosím Vás aký je rozdiel medzi touto práčkou so sušičkou a AEG Dualsense L7WBGO47WC. Ďakujem

Dobry kde je nadoba na odvod kondezatu pracka so susickou

Prosím Vás, tá uvádzaná hĺbka 57,5 je vrátane dvierok

Dobrý deň, plánujem kúpiť práčku so sušičkou AEG L7WBG47W a vymeniť tak moju starú zvrchu plnenú práčku. Neviem však, či kombinovaná práčka so sušičkou vyžaduje oporti starej práčke nejaký iný "výstup" ako len hadica na prívod vody a hadica na odvod odpadovej vody. Vďaka za odpoveď!

Dobrý deň, zobrazuje prosím práčka na displeji skutočnú aktuálnu hodnotu teploty a otáčok bubna v reálnom čase, alebo iba nastavené hodnoty?

dobry den, uvadite maximalni pocet otacek odstredovani 1400. mohu zvolit i mensi otacky? jak je volba otacek odstupnovana? dekuji

Dobrý deň, vyberám medzi AEG L7WBG47W a SAMSUNG WD80TA046BE/LE...parametre ma podobné, rozdiel je v programoch a kapacite. Pozerám, že v ponuke sú obe...Ktorú by ste poradili?

123...
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info