P&G boost P&G boost

Questions and answers: Alza BattleBox Core RTX3070 TUF

Catalogue
Alza BattleBox Core RTX3070 TUF - Gaming PC

Questions and answers: Alza BattleBox Core RTX3070 TUF

This page contains frequently asked questions about Alza BattleBox Core RTX3070 TUF. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Alza BattleBox Core RTX3070 TUF. They will be answered by our specialists.

Ktorý model grafickej karty 3070 je v tomto pc? Napríklad GIGABYTE GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8G

Dobrý deň, uvažujem o kúpe tejto zostavy ale v recenziách na Alza PC sa často objavuje, že v predanom počítači bola bez predchádzajúceho upozornenia použitá iná súčiastka než za akú zákazník zaplatil. Kupujúci s Vami kúpou tovaru uzatvára kúpnu zmluvu a má právo na dodanie presne toho tovaru za ktorý zaplatil. Žiadam príslušného zamestnanca spol Alza o vysvetlenie prečo dochádza k použitiu iných komponentov.

Dobrý deň, je 650 W zdroj dostatočný na použitie s RTX3070? Je možné si túto konkrétnu zostavu objednať so silnejším zdrojom?

Dobry den, preco nema ASUS TUF zostava graficku kartu ASUS? Aku znacku 3070 mozem ocakavat, ked si tuto zostavu kupim? Dakujem.

Aka znacka grafickej karty je momentalne v zostavach? Dakujem.

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať jednu vec v tomto pc je zdroj 650W ale keď si prečítate vašu vlastnú odpoveď na otázku zákazníka či ten zdroj stačí na RTX 3070 tak ste mu napísali že treba minimálne 750W zdroj takže my to nedáva zmysel keď v tejto zostave je 650W a podľa vašeho technika to nestačí tak chcel by som vedieť ako teda ? Prajem pekný deň.

Je možné vrátiť tovar ak ho dostanem s iným komponentom, alebo poškodený? Videl som veľa recenzií s týmto problémom.

Dobry den, bude akcia aj na tuto zostavu?

Na kolko GHz ide procesor pri hrach? Dakujem.

Dobry den, na kolko GHz ide procesor?

123
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info