AD elektro Motorola EDGE 50

Questions and answers: Alza GameBox Core GTX1650

Catalogue
Alza GameBox Core GTX1650 - Gaming PC

Questions and answers: Alza GameBox Core GTX1650

This page contains frequently asked questions about Alza GameBox Core GTX1650. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Alza GameBox Core GTX1650. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, mohu se zeptat jestli tam půjde dát i jiný procesor než i3, třeba i5 5generace? Děkuji za odpověd

Dobrý deň, gamebox som kúpil pred pár mesiacmi... V poslednej dobe pri vačšom výkone počujem popri zvýšenej hlasitosti vetrákov (čo je samozrejmé) aj zvuk v pozadí pripomínajúci trúbenie (neviem ako to inak opísať...). Počuť ho vo veľmi krátkych frekvenciách. Skúsil som PC premiestniť na rôzne miesta aby som vylúčil vybrovanie no nepomohlo. PC pravidelne čistím... Vedel by mi niekto povedať čím to môže byť? Poprípade ak máte niekto podobný problém bol by som rád za radu. Občas to počuť aj cez slúchadlá a pri hraní to dosť prekáža. Ďakujem.

vedel by som do tohto Pc dať ešte jeden SSD disk Verbatim VI560 S3 1TB

Mohl bych si do pocitace nakonfigurovat vetsi uloziste na ssd disku kdyz mi nestaci 500gb?

pôjde na tom valorant?

dobry den chcu se zeptat kolik to rozjede fps když streamuju a hraju gta

Dobrý den před dvěma týdny jsem si koupil Alza GameBox Core GTX1650 a dnes jsme si všiml že jeden větrám na grafické kartě občas přestane fungovat pokaždé to je jen na pár sekund .

Dobrý den,půjdou na tomto počítači střihat videa Děkuji

Dobrý deň je tonto počitač aj na VR? Ďakujem za odpoveď.

Ta gtx 1650 je DDR5 nebo DDR6 verze ?

123...
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info