Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: AlzaPower Station PS450 + Solar Panel MAX-E 100W

Catalogue
AlzaPower Station PS450 + Solar Panel MAX-E 100W - Charging Station

Questions and answers: AlzaPower Station PS450 + Solar Panel MAX-E 100W

This page contains frequently asked questions about AlzaPower Station PS450 + Solar Panel MAX-E 100W. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about AlzaPower Station PS450 + Solar Panel MAX-E 100W. They will be answered by our specialists.

Zdravim, kolko zvladne nabijacich cyklusov?

Dokáže to dávat ze zabudované zásuvky 230 V a 10 A? A jaký výkon ty dvě zásuvky mají každá zvlášť.

Dobry den, za jak dlouho cca, tento solarni panel za idealnich podminek tuto power station dobije?

Dobrý den,zvládne domácí vodárnu?

Dobrý den jaký výkon a výstupní proud má prosím panel? Děkuji

Jeste se chci zeptat.je mozna veaceni penez kdyz nebudu spokojeny?jestli jo fo kdy je mozne zbozi vratit.a kolik ma zaruku?

Dobry den.zaujmalo by ma.da se dobyt baterie prez zasuvku?a za jak dlouho? je mozne napojit nan silnejsi panel?a jestli jo kolik max? A teda muze se pouzivat pri nabyjeni? A muze zustat venku pri teplotach pod nulou? Jaky je dlouhej kabel medzi baterii a panelem? Teda obyc .pocitac kolik hodin vydrzi zapojenej .bez dalsiho nabyti? Asi? Dekuju

Dobrý deň, ak by som z tejto stanice napájal bežný macbook a pritom sa stanica nabijala zo solárneho panela, bol by som v energetickom pluse? Chcem totiž túto stanicu na chatu, kde by som pracoval aj celý týždeň a zaujíma ma, či je na to ten solárny panel dostačujúci. Resp. za ako dlho sa celá stanica za bežných podmienok nabije len s použitím solárneho panelu?

P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info