MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: Amazfit T-Rex Pro Desert Grey

Catalogue
Amazfit T-Rex Pro Desert Grey - Smart Watch

Questions and answers: Amazfit T-Rex Pro Desert Grey

This page contains frequently asked questions about Amazfit T-Rex Pro Desert Grey. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Amazfit T-Rex Pro Desert Grey. They will be answered by our specialists.

Dobry den. Je mozne si na tychto hodinkach prezerat dokumenty, ktore mam ulozene v telefone? napr. word, pdf. Ak nie, ake hodinky z Vasej ponuky by to dokazali ( priblizne v tej istej cenovej hladine. Dakujem.

dobry den, v parametrech uvadite potapecske funkce - je zde tedy senzor na zmerenou hloubku ponoru jako tomu je napr u garmin g1? diky

Hcrm

Dobry den, mam taky problem, ze pri cviceni som si nastavil silovy trening ku koncu treningu som mal dost vysoky tep a hodinky sa same restartovali, samozrejme tréning nezaznamenany. Stalo sa mi to uz 2x. Dakujem za odpovede.

Zdravim. Vlastním t rex pro a neukazuje mi pocasie.Viete poradiť. Poprosím podrobne 60+

Dobrý deň chcem sa opýtať či mám dať moje t-rex pročká reklamovať keď prestali merať tepovú frekvenciu a s tým spojené veci a skúsil som už aj továrenské nastavenia a nič ...ďakujem

Hezký den přeji, chci se zeptat, jak je to s tenisem. Máte ho tu napsaný, že je v aplikaci, ale výrobce ho tam nemá. Víte o tom nějaké informace? Moc děkuji za odpověď.

Dobrý deň. Dostal som na narodeniny ako darček tieto hodinky.. Ako na odborníkov by som mal jednu otázku.. Pri prvom nabití sa mi hodinky nabili len na 53% aj to veľmi dlho (4-5 hod) hodinky vydržali asi 8-9 dní pri zostatku 9% som znovu dal nabiť cez noc. Dá sa povedať že sa nabíjali cca 7 hodín aj viac, no končilo pri 38%. Stále ukazuje že nabíja, aj v prvom prípade aj v druhom, ale stále stojí na tých percentách. Poprosím o radu.. Čo môže byť zlé? Ďakujem za vašu radu a pomoc. Pekný deň

Dobrý deň aký minimálny obvod zápästia musím mať aby som mohol hodinky normálne nosiť

Dobry den , je mozne u vas kupit nahradne skrutky na remienok ?

12
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info