P&G boost P&G boost

Questions and answers: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 3G

Catalogue
ASUS DUAL GeForce GTX 1060 3G - Graphics Card

Questions and answers: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 3G

This page contains frequently asked questions about ASUS DUAL GeForce GTX 1060 3G. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ASUS DUAL GeForce GTX 1060 3G. They will be answered by our specialists.

Chcem sa opýtať mam doma skladaný počítač ktorý som sám skladal, stoho vyplíva že nejaku odbornú zručnosť mám a mechanicke poškodenie ktoré sposobim beriem na vedomie. Ale ide mi oto či sa nezruši nejaka zaručna lehota tým že si grafiku sám do PC vložim. Dalej každy vieme že Grafická karta sa po nejakom čase použivania dosť zanesie prachom. Je dobre ju čistit tak 2x do roka, pokial ju chceme udržať čo najviac pri živote a vykone. Takže tým že ju rozoberiem a vyčistim či sa nezruši ta už spomínaná ZARUKA. A dalej... Po nejakom čase cca jeden až dvá roky Teplovodíva pasta ktora je na GPU procesora grafickej karty stáca životnosť a preukáže sa tak že sa Grafika začne čím dalej tým viac prehrievať. Takže ak by som rozobral kartu a prakticky urobil tento veškeri servis Zruši sa mi táto Zaručna lehota ? :) Dakujem za odpoved

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli bude tato Grafická karta kompatibilní s touhle základní deskou asus p8b75-v

Pujde tato graficka karta na zakladni desku External Link a utahne ji zdroj 350 W ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli karta bude fungovat na této sestavě : Procesor Intel Core i5-3470, deska Asus p8H77-V a zdroj Corsair CX 750M.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli karta bude kompatibilní s touto deskou: asus-h81m-r (https://www.alza.cz/asus-h81m-r-d2915188.htm?catid=18854473)

Dobrý deň chcel by som opýtať či bude táto graficka karta kompatibilna so záakladnou doskou GIGABYTE B250-D3H

Mám záujem o túto grafickú kartu len neviem či mi bude pasovať na moju dosku moja doska je gigabyte ga-b75m-d3v Za odpoveď dakujem.

Dobrý den uvažuji nad tím že si pořidim tuto grafickou kartu.A chtěl bych se zeptat zda by fungoval na teto zakladní desce External Link Všude je napsáno že grafická karta vyžaduje PCIx16 3.0 a tato deska má jen PCIx16 2.0 Tak proto se chci ujistit zda by vše fungovalo jak má a nebyly by žádné velké komplikace při provozu. Děkuji

zdravím 400W zdroj bude asi dost málo že ?

Dobry den bude tato karta fungovat na doske asus tuf sabertooth r3.0 procesor FX 8370 ?

12
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info