MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: ASUS ROG GL502VM-FY040T metal

Catalogue
ASUS ROG GL502VM-FY040T metal - Laptop

Questions and answers: ASUS ROG GL502VM-FY040T metal

This page contains frequently asked questions about ASUS ROG GL502VM-FY040T metal. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ASUS ROG GL502VM-FY040T metal. They will be answered by our specialists.

Kedy dávate akciu na splátky bez navýšenia ? Pretože by ste mohli, veľa ľudí by to hneď kúpilo, včetne mňa ;)

Dobrý deň, ako už bola napísaná jedna otázka. Či je tam IPS displej, lebo nikde som nenašiel tento notebook s verziou TN panelom a v popise nemáte napísane aká je to technológia.

Je displej v tomto notebooku IPS?

Dobry den, chcel by som sa opytat ci tento notebook bude este v predaji. Mal som zaujem si ho totiz kupit no prave dnes ked som siel ho pridat do kosika, zmizol z ponuky.

Zaujimalo by ma ci tento dany notebook je cely z hlinika alebo su niektore casti z plastu?

Dobrý den, rád bych se zeptal o kolik je lepší grafická karta oproti graf. kartě v tomto notebooku (https://www.alza.cz/lenovo-legion-y520-15ikb-d4725758.htm) a jestli se vyplatí pořídit o něco dražší notebook. Dále jsem slyšel, že tento notebook má problém s vyšší teplotou.

V mene piše kovovy tak ma zaujima ci sa to vztahuje na farbu alebo na to s coho je spraveny laptop?

Dobrý den, také mám o tento notebook zájem a také mám stejný otázku jako kolega níže. Jak tento notebook zvládá chlazení při opravdu velké zátěži, protože těch 100 stupňů je se mi zdá až moc, ještě když nemá kovové tělo a je jen z plastu. Popřípadě, kdyby někdo věděl nějakou jinou alternativu notebooku, byl bych rád.

Zdravím, měl bych zajem o tento notebook super patametry akorat jsem si nějakých benchmarkach všíml že cpu dosahuje teploty až 100 stupnu u battlefieldu 1 je to pravda nebo ne? jinak kupuju predator protože ten ma na battlefieldu stupnu okolo 50 - 60

dobry fakt je kovový nebo jen pokovovaný ?

12
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info