AD elektro Star Wars

Questions and answers: ASUS RT-N12plus

Catalogue
ASUS RT-N12plus - WiFi Router

Questions and answers: ASUS RT-N12plus

This page contains frequently asked questions about ASUS RT-N12plus. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ASUS RT-N12plus. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň, viete že predávate router ktorý zo strany výrobcu nieje už dlho podporovaný? Posledný update fw.: 2017/03/31 Verzia 3.0.0.4.380.7378 Alebo máte informácie o nejakej pripravovanej aktualizácií ? Lebo rok 2017 je už dávno za nami a vzhľadom na bezpečnosť ide už o zastarané zariadenie.

jaký je rozdíl mezi tímto modelem a asus rt-n11p?

Dobrý den tento router vlastním.. Včera v našem městě vyply elektřinu kvuli nejake udrzbe.. Po te kdyz elektrinu zaply mi nejde vubec internet porad to pise na pc ze není zapojen kabel v modemu nebo tak. Router mám cca 3 týdny.. Poradíte co s tím? Děkuju..

tento router jen zapojí do zásuvky a už to funguje? jsem nezkušený

dobrý deň, v popise sa píše že router vie aj VPN - v akom zmysle - dokážem si na ňom nakonfigurovať PPTP VPN ? alebo že len dokáže “povoliť / zakázať” PPTP ? ak to nedokáže - viete odporučiť iný router ?

Dobrý den! Předpokládám, že i u tohoto routeru lze nastavit porty na Bridge a používat ho jako switch s wifi. Routování mi totiž zajišťuje modem O2 v jiné části domu.

Mám router Asus RT-N12+ ktorý som kúpil pred týždňom tu a pri zapojení do siete nechce detekovať wan/adsl kábel. Kábel bol aj menení no stále to neide.

Dobrý den, podporuje tento router IPv4? Potřebuji nahradit starší router v síti, kde tento protokol stále běží (T-Systems od T-Mobile). Druhá otázka: bude tento router dost silný na 80m2 velký byt, když bude umístěn asymetricky v jedné místnosti a do nevzdálenějšího místa pokrytí bude cca 10 m? Děkuji za odpovědi, JB

Pozor, tento router nemá OpenVPN klienta jako jiné ASUS routery, pouze zastaralý, nebezpečný a nekompatibilní protokol PPTP! Zároveň má příliš malou flash na přehrání například dd-wrt.

Dobrý den, lze pouzit pro zesílení signálu z jiného routeru? Dekuji

123...
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info