Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: ASUS VivoBook S14 S420UA-BV083T Silver

Catalogue
ASUS VivoBook S14 S420UA-BV083T Silver - Laptop

Questions and answers: ASUS VivoBook S14 S420UA-BV083T Silver

This page contains frequently asked questions about ASUS VivoBook S14 S420UA-BV083T Silver. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ASUS VivoBook S14 S420UA-BV083T Silver. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, má tento notebook českou klávesnici?

Dobrý deň, zlomil sa mi kĺbik, ktorý spája obrazovku a klávesnicu počítača a vplyvom tohto poškodenia sa mi začína odliepať ľavý rám obrazovky od displeja. S notebookom som pritom po celý čas zaobchádzala opatrne, akurát sa vplyvom pravidelného otvárania a zatvárania poškodil kĺbik. Túto závadu by som zrejme nevyreklamovala ani v prípade, keby som zapadala do reklamačného obdobia. Mám notebooky ASUS rada a tento mi veľmi vyhovoval na písanie a bežnú prácu. Preto sa chcem opýtať, ako sa vyhnúť kúpe počítača náchylného na takéto závady, prípadne ako takémuto poškodeniu v budúcnosti zamedziť, alebo, čo robiť ak sa mi napriek snahe stane niečo podobného aj pri ďalšom počítači. Vopred ďakujem za informácie.

má tento počítač rozlišení 1920 × 1080?

Dobrý deň. Má tento nd volný slot na pamäťovú Kartu ?

Dobrý deň, zvládne hru Sims 3?

Je vhodný na programování tak, aby se nesekal? Popř. práci s photoshopem

Dobrý den, kolik místa zbývá na HDD po instalaci win10? děkuji

Dobrý den , po prvotní instalaci W10 , je nefunkční webkamera (Webcam Error Code 0xA00F4271 (0x80070001) . Ovladač je aktuální. Děkuji za odpověď honza

Dobrý den, lze do tohoto notebooku v budoucnu dodatečně přidat paměť RAM a vyměnit SSD? Děkuji za odpověď.

Má tento notebook rozhraní na síťový kabel RJ-45? Nebo notebooky s 14" displejem tento slot nemají vůbec? Děkuji.

12
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info