MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: Asus X571GT-BQ010 Star, Black

Catalogue
Asus X571GT-BQ010 Star, Black - Laptop

Questions and answers: Asus X571GT-BQ010 Star, Black

This page contains frequently asked questions about Asus X571GT-BQ010 Star, Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Asus X571GT-BQ010 Star, Black. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň, je tento notebook kompatibilný s Linuxom, prípadne viete ma nasmerovať na link, kde by som sa dozvedel viac. (nepodarilo sa mi nájsť bližšie info na webe). Ďakujem

Dobrý den, bude ještě tento notebook v blízké době za podobnou cenu (22 tis. kč) dostupný? Děkuji za odpověď, Florian

Aká je frekvencia displeja ?

Dobry den, budem si na tomto notebooku vymenit disk sam, alebo ho musim odniest do servisu? Dakujem za odpoved

Dobrý den, jaký ma displej notebooku maximálni jas a barevné pokrytí? Děkuji.

Dobrý den, lze přidat HDD disk ?

Dobrý den, chce se zeptat jestly tento Notebook zvláda Minecraft, CS:GO, střih a úpravu videa nebo fotek? Občas doma programuju hry a aplikace takže možná i to. Chtel bych ho sebou brávat v batohu takže jestly bude vhodný na přenášet. Budu neňem koukat filmy. Ďekuji za odpovieď :)

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, podľa všetkého ma tento Notebook voľný SSD slot, je možné si upgradnuť/pridať SSD bez straty záruky na tento produkt ?

dobry den, asi pred 2 mesiacmi som si kupil tento notebook ale asi po mesiaci zacal ventilator pri vacsom zatazeni alebo nabijani vydavat zvuky, asi najlepsie by bolo prirovnat k starej chladnicke, pripadne tichemu zbijaniu. aka by mohla byt mozna pricina, pripadne riesenie? vopred dakujem za odpoved

Zdravím, ktorá uvedená hmotnosť je správna? 1.8 alebo 2.16kg? A akú rýchlosť má wifi karta v Mbit? Ďakujem.

123
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info