On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
MS hokej P&G boost

Questions and answers: CANDY CVMAD60N

Catalogue
CANDY CVMAD60N - Extractor Hood

Questions and answers: CANDY CVMAD60N

This page contains frequently asked questions about CANDY CVMAD60N. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about CANDY CVMAD60N. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, na jiných server píšou, že součástí je i zpětná klapka. U vás zakoupená digestoř jí ale neobsahuje. Jak to tedy je? a dá se u vás když tak samostatně objednat?

Dobrý den, prosím o informaci jak dlouhý (vysoký) je u digestoře komín. Děkuji

Dobrý den, prodáváte model CANDY CVMAD60N nebo CVMA60N? Dost výrazně se od sebe liší svými vlastnostmi - výkonem odsávání i energetickou účinností , ale zde je uveden název jednoho a obrázek a vlastnosti druhého. Co je tedy správně?

Dobry vecer, kedze odpoved na svoju otazku som nedostal ani po 48hodinach od vasho odbornika alza.sk a ani po telefonickom kontakte z pred tyzdna, tak sa pytam opat- tento produkt je uvadzany ako energ.trieda A, ale mne prisiel domou digestor energet.triedy D a aj ostatne parametre nesedia, takze rad by som sa dozvediet preco a co stym? Dakujem S pozdravom V.Kocis

Dobry vecer, objednal som si u vas tento odsavac par a nasledne som zistil , ze tento produkt ma na inom internet.obchode uvedenu energ.triedu D a u vas sa uvadza energ.trieda A? dalej sa uvadza ze ma saci vykon 608m3 za hodinu a na inom int.obchode ze ma max. 398m3? Fotka tiez vyzera ze tu je zobrazena fotka pravdepodobne vyssej modelovej rady? Obednal som si u vas tento odsavac par a ocakavam produkt v energ.triede A, ktory bol lacnesi o 10eur oproti inemu int.obchodu, avsak tam sa uvadza ze je to energ.trieda D a aj fotka je zodpovedajuca tej Dckovej rade. Som zvedavy ci a co mi bude dorucene. Dakujem za odpoved od vasho odbornika z Alza.sk

P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info