AD elektro AD elektro

Questions and answers: CANDY GC4 W264 DS

Catalogue
CANDY GC4 W264 DS - Washer Dryer

Questions and answers: CANDY GC4 W264 DS

This page contains frequently asked questions about CANDY GC4 W264 DS. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about CANDY GC4 W264 DS. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, měl bych dotaz na hloubku pračky. Je skutečná hloubka celé pračky i s deskou atp. pouze 44 cm? U jiného typu CANDY jsem objevil zprávy že uváděná hloubka neodpovídala údajům uvedeným od výrobce.

Dobry den po velmi negativnom pristupe sofera ktory mi doviezol pracku a odmietal mi ju dorucit az do bytu, pricom som priplatila za donasku az do bytu. Bol neprijemny a povedal ze som peniaze vyhodila zbytocne do vzduchu ze pracka je tazka a odmieta ju sam nosit lebo mu za to nikto nezaplati. Tvrdil ze to nema nikde napisane ze to ma robit a pritom som to mala v objednavke a na blocku. Ja ako tehotna a bez manzela ktory mi pracuje v zahranici som si podla neho mala asi sama vyniest tu pracku na chrbte! Sofer siel volat niekomu kde povedal ze chcem donasku so bytu..... a tvaril sa ako keby som ju chcela aj zapojit!!!! Povedal mi na to ze oni pomahaju len zo zasielkov ako au napr. Dvere.... Dakujem ze v ten cas stal pri bytovke mily pan podotykam rom,ktory povedal ze mu pomoze... asi neviete akych ludi mate pod sebou...

Dobrý den, má pračka i funkci polovičního praní? děkuji.

Dakujem

P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info