AD elektro

Questions and answers: CARNEO Combo A9400

Catalogue
CARNEO Combo A9400 - GPS Navigation

Questions and answers: CARNEO Combo A9400

This page contains frequently asked questions about CARNEO Combo A9400. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about CARNEO Combo A9400. They will be answered by our specialists.

Dobry den, mne sa len nezda ze tuto vec mozno namontovat na palubnu dosku - do vyhladu vodica, ved na to je nejaky predpis co to zakazuje, nie? Akoze ja by som bol mile rad mat takuto vec na palubovke, ale ja viem tak, ze to nie je dovolene... Viete to prosim potvrdit ci vyvratit? Dik.

Dobrý den, navigaci jsem koupila. Mám problém, že se mi pravidelně zasekává v průběhu jízdy, takže se úplně přeruší navigování. Nevíte, proč by to mohlo být? Děkuji

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli pri spustěné navigaci bude fungovat přehrávání mp3.

Dobrý den, dnes jsem si koupila tuto autokameru a jsem nějaká zklamaná, prosím o radu nejde mi tam čeština. Co jsem udělala špatně nebo to není v českém jazyce. Dekuji

Dobrý deň, potreboval by som batériu pre Carneo Combo A9400 GPS navigácia .Viete ju dodať, alebo zistiť, aký typ je v navigácii použity?. Ďakujem

Dobrý den, může současně běžet navigace a nahrávání na kameru? Do navigace nainstaluji mapy přes wifi Sygic z googlu obchodu, aktualizovat mapy se také dají přes wifi? Může se zapojit přes usb? Děkuji za odpověd.

Dobrý deň funguju gps mapy aj bez vloženia sim karty?

Dobrý den, je navigace v češtině? (i nainstalování). Děkuji za info.

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať,že či funkcia hands-free,ktorú uvádzate v popise, podporuje aj zariadenia s iOS? Teda že zariadenie je po sparovani schopné listovať v telefónnom zozname,uskutočňovať hovory a podobne?

- Možnosť dokúpiť zadnú kameru - zdravim, mate prosim nejake info k tomuto, prip. link, ci priamo moznost polozku objednat? Dakujem.

12
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info