MS hokej

Questions and answers: CATTARA 13932

Catalogue
CATTARA 13932 - Outdoor Heater

Questions and answers: CATTARA 13932

This page contains frequently asked questions about CATTARA 13932. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about CATTARA 13932. They will be answered by our specialists.

Ziaric po cca 20-30 minutach pouzivania vyrazne znizi teplotu - kryt horaku uplne strati oranzovu farbu a teplota je taka nizka, ze ohrievac je prakticky nepouzitelny. Vsetky casti horaku stale horia, len nema dostatocnu teplotu. Po kompletnom vychladeni (min 45 min) a opatovnom zapnuti sa na chvilu zase podari horak dostat na dostatocnu teplotu, ale len velmi kratko (zase tak max 20-30 min). Neviem si predstavit akekolvek prakticke pouzitie pri takomto sposobe fungovania. Zariadenie je uplne nove (ziadne necitoty v horaku), nie je nijako naklonene, ziadne unikanie plynu, plynova nadrz ma dostatok plynu (minimalne 50% a viac). Prestudoval som si podrobne navod, ziadne riesenie som nenasiel a sekcia ktora popisuje problemy nedava odpoved, prip. popisuje nesuviace problemy. Je este nieco co by som mohol urobit, aby ziaric dokazal ohrievat aspon par hodin suvisle? Snazi sa alza podsuvat produkty ceskych vyrobcov, ktore su len podradny odpad? Je

Dobry den, existuje moznost napojit ohrievac aj na zemny plyn?

Dobry den, chtel bych se zeptat, zdali je topidlo nejak rozloženo na převoz, jde mi o to jestli ho naložím do kombíku, nebo jestli bude potreba dodávka :) diky za odpověď

Dobrý deň, dajú sa k tomu dokúpiť samostatne náhradne diely?

Dobrý den, chci se zeptat je ta lampa v celku nebo se musí nějak poskládat? Jde mi o to jestli jí dám do auta. Děkuji

Dobry den, Mohl bych take poprosit o CZ navod. Dekuji

Dobrý den, prosím, o český návod, při koupi jsme ho neobdrželi. Děkuji

Český návod - prosím, o jelo zaslání, děkuji

Dobrý den, včera nám byla doručena objednávka z vašeho e-shopu - ovšem bez návodu v českém jazyce. Jelikož je docela oříšek najít někde email, kterým bychom Vás kontaktovali, píši sem a žádám Vás tímto o návod v českém jazyce na uvedený email, popř.poštou. Děkuji za brzké vyřešení.

Dobrý den, kde k tomu koupím plynovou láhev?

12
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info