AD elektro AD elektro

Questions and answers: Dell Inspiron 13z Touch

Catalogue
Dell Inspiron 13z Touch - Tablet PC

Questions and answers: Dell Inspiron 13z Touch

This page contains frequently asked questions about Dell Inspiron 13z Touch. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Dell Inspiron 13z Touch. They will be answered by our specialists.

dal by se tenhle notebook upgreadovat

dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli by se na tomto notebooku dalo stáhnou lolko a na kolik fps je to hra pro meně výkonné pc

Dobrý den, lze dokoupit náhradní integrovaný stylus pro Dell Inspiron 13z (7000) Touch? Děkuji. Petr Koupil

dá se někde dokoupit tento stylus a bude fungovat i na jiné notebooky od firmy dell?

Manželke som kúpil DELL Inspiron 13z Touch. Pri spustení systém Microsoft 10 žiadal aby sme zadali e-mail adresu avšak vyžadoval referenčný e-mail od Microsoftu...hotmail.com. Tak som taký manželke založil, pre účely sprevádzkovania notebooku. Notebook nám prestal korektne pracovať a tak som sa ho pokúsil najprv SOFT resetovať z bodu obnovenia - bezúspešne - obnovil sa do nefungujúcej verzie systému. Následne som sa ho pokúsil vrátiť do továrenských nastavení v ktorom pýta prístup k e-mailovej adrese ku ktorej sa nevieme s odstupom času prihlásiť a ani Microsoft nám nepomohol a nesprístupnil prihlasovacie údaje (referenčná e-mailová adresa pre dlhodobú nečinnosť tiež vyexpirovala (manželka našim sobášom zmenila meno a danú e-mailovú adresu prestala používať). Teraz sme v začarovanom kruhu Microsoft nám nesprístupnil prihlásenie sa do referenčného e-mailového konta a notebook nám nedovolí obnoviť počítač bez prihlásenia sa do daného konta. Prosím pomôžte nám sprevádzkovať NTBk

Dobry

Dobrý den, uvažuji o koupi tohoto přístroje, rád bych však následně vyměnil disk za SSD. Chci se zeptat, zda výměna disku nebude mít vliv na záruku. Díky.

P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info