AD elektro Motorola EDGE 50

Questions and answers: De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB

Catalogue
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB - Automatic Coffee Machine

Questions and answers: De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB

This page contains frequently asked questions about De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB. They will be answered by our specialists.

Dobrý deň, v popise máte uvedené Dinamica Plus Ecam 370.85 SB ale v parametroch sa uvádza farba strieborná. Viete mi povedať aká farba mi príde po objednaní kávovaru?

Propagovanú smart funkciu (za ktorú je cena podstatne vyššia) nemôžem využívať z dôvodu, že kávovar sa nevie so zariadením (iPhone Xr) spárovať a ako dovod uvádza že nesprávny PIN aj keď zadávam presne taký istý ako je v menu nastavení Bluetooth v kavovare. Po kontaktovani tech.servisu zákazníkom, som dostal odpoved, že mám pockat na ďalšiu aktualizáciu aplikácie coffee ink. Prebehli dva mesiace, skúšal som to včera, problém pretrváva !!! Odporúčal by som kúpiť lacnejsi variant !

Dobrý den, chci se zeptat jaká síla kávy je v přednastavených receptech. Děkuji

Dobrý den, produkt jsme zakoupili i kvůli kávě Americano a filtrovali podle toho nabídku: V popisu máte: Základní funkce Mléčný systém, Cappuccino a latte, Bluetooth, Espresso, Americano Ale tento druh kávy americano jsme nenašli, je tedy popisek chybný nebo nemumíme hledat? :-)

Jak je to s nabízenou kávou zdarma? Pokud je nabídka na shopu alza, tak za ní alza také odpovídá. Nebo je to klamavá reklama?

Dobrý deň, kde je možné kúpiť náhradné diely na tento kávovar? Zlomil som plastový časť nádoby na vodu a kávovar nerozpoznáva, že je nádoba zasunutá. ďakujem

Dobrý den. Poskytujete vy, nebo výrobce po záruční servis?

Dobrý den, možná mám hloupý dotaz, ale je nádobka na mléko u kavovarů delonghi 370.85 a .95 součástí balení nebo se musí dokupovat zvlášť? :) děkuji za odpověď.

Prosim o informaci,jak pridat mnozstvi vody pri priprave do vetsiho salku,mnozstvi je asi nastaveno automaticky,jsme zvykli na vetsi salky a v navodu jsme to menasli, jedna se o pripravu vsech druhu kavy tj klasicke espreso,capucino i latte, dekuji

Dobrý den. Můžete mi prosím sdělit rozdíly mezi tímto modelem a modelem Delonghi primadonna class? Děkuji

123
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info