AD elektro AD elektro

Questions and answers: De'Longhi ECO 311 R

Catalogue
De'Longhi ECO 311 R - Lever Coffee Machine

Questions and answers: De'Longhi ECO 311 R

This page contains frequently asked questions about De'Longhi ECO 311 R. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about De'Longhi ECO 311 R. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, z jakého materiálu je páka a zásobník? Díky

Je normální, že kohoutek napařovací trysky zcela nedovírá a z trysky kape voda ačkoliv se nepoužívá?? Pod touto tryskou je tak nutné mít hrnek, jinak voda kape na stůl...

Lze do toho kavovaru pouzit odní filtr Delongi DLS C002?

Nejedená sa o otázku, ale skôr radu, keďže podľa recenzií viacerých trápi problém, keď sa kávovar akoby upchá a nevie "pretlačiť" kávu. Sitko, ktoré sa zakladá to páky, je zložené v podstate z dvoch kusov. Vonkajší kus je kovová miska a vnútorný kus je sitko samotné. Problém je v tom, že vonkajšia kovová miska má na dne len jednu veľmi malú dierku, ktorú dokáže upchať aj jedno zrniečko mletej kávy. A pozor - to sa vie pri jemno mletej káve niekedy dostať aj pod sitko (zrejme okolo tesnenia v mieste výstupku na kovove nádobke). Preto je dôležité pri umývaní všetko dôkladne vyčistiť a ubezpečiť sa, že žiadne zrnko neostalo v tomto priestore resp. že nie je zasknuté priamo v tej dierke. V prípade, že sa prístroj zasekne a nevie pretlačiť, je najnepríjemnejšie otvárať natlakovanú páku a paprať sa s prskajúcou kávou. Niekedy ale pomôže vypnúť kompresor a chvíľku (30s) počkať - nech sa uvoľní tlak zaseknuté zrniečko môže vyskočiť a potom ho zapnúť znova (ak nepomôže, skúsiť aj opakovane).

Krásný den. Jaká maximální výška hrnečku se tam vejde?? KDYŽ se plní hrneček, mohu ručně zastavovat a popřípadě zas spustit vodu? Díky Mooc

Gibt

Dobrý den. Kde se dá koupit filtr na kávu pro tento přístroj?

Dobrý deň. Aký je rozdiel medzi prístrojmi Delonghi ecov 311 a eco 311? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, je součastí palení temper? Dekuji

Majú byť v krabici dve rôzne veľkosti filtra?

12
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info