BOOST JBL BOOST JBL

Questions and answers: devolo Magic 2 WiFi Next Starter Kit

Catalogue
devolo Magic 2 WiFi Next Starter Kit - Powerline

Questions and answers: devolo Magic 2 WiFi Next Starter Kit

This page contains frequently asked questions about devolo Magic 2 WiFi Next Starter Kit. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about devolo Magic 2 WiFi Next Starter Kit. They will be answered by our specialists.
211.90 €
Ordered on request
Add to Cart More Information

Dobrý den. Prosím, potřebuji se ujistit, jestli tomu dobře rozumím. V prvním patře mám modem, do zásuvky připojím devolo s jedním portem a propojím s modemem a do druhého patra mohu rozvést dva kabely, konzole + tv?

Dobrý den. Mám již jednu tuto sadu. Koupím-li ještě jednu sadu, je možné použít oba tyto kusy jako přijímací ke stávající sadě? Potřebuji rozvod do dalších 2 místností. Děkuji.

Dobrý den, mohu se zeptat, zda (a popř. kdy) budete mít k dispozici i nejnovější verzi tohoto produktu s wifi 6? Děkuji.

Co se stane, když pojmenuju wifinu z té zásuvky stejně jako jméno wifiny na routeru. Bude fungovat jako Mesh wifi systém?

Zdravím , čo znamená vzdialenosť 500 mtr . V návode sa píše " Na úvodné nastavenie zapojte iba jeden adaptér devolo Magic WiFi do dostupnej elektrickej zásuvky v blízkosti vášho zariadenia smerovača (nie viac ako 30 stôp = 10 mtr) a počkajte približne 1 minútu, kým sa LED nerozsvieti nabielo. " Znamená to ,že najskôr treba aktivovať adaptér do 10 mtr a potom sa môže premiestniť do vzdialenosti až 500 mtr ( teoreticky) ? Máme na chalupe letnú kuchyňu ,ktorá je od pôvodného domu ,kde je WIFI router cca 30 mtr .( Ano rozvody el.energie sú spoločné , len je tam samostatná poistková skriňa ) .

Prosim Vas, v com je rozdiel oproti produktu https://www.alza.sk/devolo-magic-2-wifi-next-starter-kit-d6297975.htm#parametry ? Vsetko vyzera rovnako, len cena ja ina. Vopred dakujem.

Dobrý deň, je možné kombinovať devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit a devolo Magic 2 LAN triple s korektným výsledkom párovania? Je možné modul wifi použiť vonku aj v zime? Aké znesie teploty? Ďakujem!

Dobrý deň, je možné kombinovať devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit a devolo Magic 2 LAN triple s korektným výsledkom párovanie a prenosov? Je možné iné lepšie riešenie? Vďaka za odpoveď!

Dá sa k tomuto kitu pripojiť aj napríklad powerline devolo staršieho typu 550+ duo?

Dobry den, jde pouzit WiFi modul jako primarni jednotka? Ze bych na routeru vypnul WiFi a WiFi bych pouzival tu kterou vygeneruje devolo jednotka? druhou jednotku bych pouzil v jine mistnosti kde WiFi nepotrebuji. Dekuji za odpoved.

12
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info