AD elektro Star Wars

Questions and answers: Einhell GE-CT 18 Li Expert Kit

Catalogue
Einhell GE-CT 18 Li Expert Kit - Strimmer

Questions and answers: Einhell GE-CT 18 Li Expert Kit

This page contains frequently asked questions about Einhell GE-CT 18 Li Expert Kit. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Einhell GE-CT 18 Li Expert Kit. They will be answered by our specialists.

Pretože Alza cenzuruje, alebo rovno maže hodnotenia, ktoré sa jej nepáčia, svoje skúsenosti s týmto výrobkom uvádzam sem: Plastové nožíky sú háklivé a krehké a najmä drahé. Aj keď mám záhradu bez kameňov, lámali sa jeden za druhým, len o obyčajnú trávu či burinu. Priemerne som spotreboval 1 nožík na 20m2. (pri 600m2 záhrade by som spotreboval 30 nožíkov) Ako už býva zvykom, výrobca pri výdrži akumulátora klame. Neexistuje aby vydržal 40 minút. Mne akumulátor vydržal 10 minút prevádzky a potom sa kosačka zastavila. Kosačka je neskutočne hlučná. Výrobca samozrejme "pre istotou" hlučnosť v popise neuvádza, ale hlučnosť je 100 dB !!! To hocijaká benzínová kosačka je tichšia. Priestor medzi vretenom a krytom o šírke 1 cm je navrhnutý presne tak aby sa do neho čo najviac zamotávala tráva. Toto sa dizajnérovi podarilo na jedničku. Trávu som vymotával každých 15 sekúnd !!! Nežartujem !!! Slabučký motor. Nevládze a neustále sa zastavuje. Aby človek mohol kosiť, musí tú trávu len tak "strašiť".

Strunou myslim : Náhradní cívka Einhell 3405096 Honza

Je možno na sekačku nainstalovat strunu Einhell GE-CT36/30? Děkuji. Honza

P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info