MS hokej AP+ slevy

Questions and answers: Eloop Ultraslim W2 Wireless Qi 5000mAh Black

Catalogue
Eloop Ultraslim W2 Wireless Qi 5000mAh Black - Power Bank

Questions and answers: Eloop Ultraslim W2 Wireless Qi 5000mAh Black

This page contains frequently asked questions about Eloop Ultraslim W2 Wireless Qi 5000mAh Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Eloop Ultraslim W2 Wireless Qi 5000mAh Black. They will be answered by our specialists.

Podporuje výstup přes USB-C standard USB Power Delivery, popř. jakou verzi? Zajímá mě, jestli jde v nouzi použít i pro Macbook.

Dobry den, pls ake su rozmery nabijacky? dakujem M

Dobrý deň. Rád by som sa informoval, či priložený kábel je v skutočností taký, ako na fotografii, a teda či má jeden výstup USB-C (do powerbanky) a druhý má klasický USB-A (do auta, adaptéru, PC...). Ďakujem za odpoveď.

dobrý den když večer zapojím powerbanku do proudu a na ní nabíjím bezdrátově svůj telefon a telefon dosáhne 100% začne se dobíjet i powerbanka nebo powerbanka se dokáže dobíjet pouze samostatně? předem děkuji za odpověď

Dobrý den. Je potrebne nabíjačku resp. powerbanku po jej nabiti odpajat od kablu alebo je možné ju nechať pripojenu permanentne na kábli. Ide mi oto či to nejak powerbanke neskodi.

Jaké jsou rozměry této powerbanky?

Dobrý deň, je možné túto powerbanku nabíjať aj bezdrôtovo? Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, zaujima ma pouzitie pocas spanku. Ledka svieti nepretrzite, alebo zhasne po niekolkych sekundach? Vydava nabijacka nejaky zvuk (bzuci, pripadne signalizuje nabitie telefonu aj zvukovo)? Dakujem.

Dobý den, píšete, že powerbanka má dva výstupy, na fotkách vidím pouze jeden. Skutečné má dva a kde s edruhý nachází? Jaké napětí/proudy josu schopné jednotlivé výstupy dodávat? děkuji BC

zdravím, chci se zeptat jestli to může být stále připojené k zásuvce a používat jako bezdrátovou nabíječku a jen příležitostně to využít jako power bqnku. neškodí to nějak zařízení že to bude nonstop v elektrice?

123
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info