BOOST JBL BOOST JBL

Questions and answers: EVOLVEO Android Box H8

Catalogue
EVOLVEO Android Box H8 - Multimedia Centre

Questions and answers: EVOLVEO Android Box H8

This page contains frequently asked questions about EVOLVEO Android Box H8. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about EVOLVEO Android Box H8. They will be answered by our specialists.

1. Podporuje Android H8 prehrávanie z externého disku formát. NTFS - napr. WD Elements 1-2 TB bez samostatného napájania? 2. Okrem Kodi je možné nainštavať do Androidu tiež napr VLC Media Player?

Dobrý den. Funguje někomu na tomto zařízení aplikace HBO GO CZ? V mém případě totiž níkoliv :( aplikace padá na chybu připojení. Nicméně box v síti je, jiné zdroje ze sítě fungují. Jiná zařízení také fungují (problém tedy není ve zdroji).

Dobry den ma tento pristroj Dvbt-t2 tuner? Popripade doporucit jiny s timto tunerem?

Dobry den ma tento android boc dvb t2 tuner pro sledovani prijmu z anteny? Popripade takovy android box ktery ma a ma stejne funkce jako podle me skvele vybaveny android box? Dekuji za odpoved Michal

Dobrý den, funguje na něm prosím O2 TV Live?

Dobry den, som celkom spokojny s prehravacom, mam vsak niekolko veci, ktore by som si potreboval objasnit. Mam nainstalovane Skylink Live TV ako aj Horizon TV GO. Ani jedna aplikacia sa neda ovladat cez dialkove ovladanie - bez pouzitia mysi - inak hrozi rozhryzenie dialkoveho ovladaca. Je to problem boxu, alebo aplikacie? Tak isto sa cez dialkove ovladanie neda dobre ovladat ani Google Play obchod. Musim teda mat pripojenu mys a pouzivat drotovu/bezdrotovu mys. Naviac UPC Horizon GO, ani Skylink live tv neumoznuju prenos obrazu z telefonu do tv.. Prehravac mam prepojeny cez HDMI/CEC s receivrom a tv. Stava sa, ze CEC ako keby zostalo zapnute aj napriek vypnutemu boxu a neda sa mi pripojit receiver cez CEC, az kym nezapnem a nevypnem prehravac, potom to ide. Tak isto sa stava, ze mi zmizne ikonka mysi a tak musim box restartnut, aby to nabehlo.

Dobry den funguje na tomto zariadeni v pohode aplikacia a prehravanie youtube? Cital som ze ma s tym problemy..alebo viete mi poradit nejake zariadenie na prehravaie youtube bez problemov?

dobry den. Prehra mi tento prehravac po pripojeni cez usb vstup film vo formate mkv z externej bluray/dvd mechadiky

Dobrý den, chtěl bys se zeptat, pokud připojím k Android boxu externí blu-ray mechaniku do USB,přečte mi android box data z disku, popřípadě bude fungovat mechanika bez problémů? Děkuji

Je možné pripojiť externú napalovačku ak áno akú. Chcem nahradť dvd prehravac. Ďakujem.

123...
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info