AD elektro Star Wars

Questions and answers: GAINWARD GeForce RTX 3060 Pegasus 12G

Catalogue
GAINWARD GeForce RTX 3060 Pegasus 12G - Graphics Card

Questions and answers: GAINWARD GeForce RTX 3060 Pegasus 12G

This page contains frequently asked questions about GAINWARD GeForce RTX 3060 Pegasus 12G. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about GAINWARD GeForce RTX 3060 Pegasus 12G. They will be answered by our specialists.

Ako je možné že tá karta len terz vyšla a už nie je dostupná, respektíve jeden z KE ich predáva 15 kusov kúpených v alze? Mám podať podnet na SOI? Cena nebola stanovená, predaj nezačal ale hlavne že doklady sú z Alzy . Alebo umelo držíte grafické karty a čakáte na najvyššiu ponuku?

Lidi jsou fakt ovce, zakladni jednovetrakova karta za 8000 Kč ale lidi ji kupuji za 18 000Kč. Dostupnost je pritom o dost lepsi, kdyz zakazali v Cine kryptomeny. Alza je jeden z nejhorsich obchodu co se tyce chovani k zakaznikum.

nechápu proč jí kupovat za 18.000kč když se dá koupit za 9100kč na evga jájí tam koupil a už je doma a valí v pohodě:) nerad kupuju předražené věci

Je srandovni jak Alza predstira ze prodali tech par kusu co tu bylo skladem aby navnadili ostatni zaplatit tu jejich smesnou skalp cenu. :D

Pozrite si alza.de alebo alza.at, RTX karty su bezne skladom a na CZ/SK sa tvaria ze karty nemaju. Pisal som na podporu a samozrejme sa k tomu nikto nevyjadril. Vsetko mam zdokumentovane a budem to riesit na SOI a rovnako o tom informujem zastupcov danych znaciek pre EU trh (Asus, Gigabyte atd) ze toto robia ako ich predajny partner. Neexistuje nic take ako karty "urcene pre nemecky trh". Su to vsetko rovnake karty ktore musia predavat rovnako na SK/CZ trhu. Podvodnici

Proc nakupovat u skalpera Alzy, kdyz lze koupit rovnou na EVGA a to za cenu 8800Kc ? :D Ano zasilaji i do CZ. :)

Vy od techto spolecnosti nedostavate smluvni pokuty za predrazovani jejich produktu jo ? Inu alespon jsou videt ti nejchamtivejsi, kterym je lepsi se vyhnout mno, tihle 100% udelaji vse i pro zamitnuti pripadne zaruky :) Dik za info.

Jsem jedinej komu v tom Pegasus vyčnívá SUS

Dobrý den, co potřebuji na přepastování gpu mám MX-4 pastu co potřebuji dokoupit děkuji za info.s pozdravem Lenk

Tam máte nulu navíc ne? Gianward takovou cenu nemá.

123
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info