AD elektro AD elektro

Questions and answers: Gardena 5900/4 Inox Auto

Catalogue
Gardena 5900/4 Inox Auto - Submersible Pump

Questions and answers: Gardena 5900/4 Inox Auto

This page contains frequently asked questions about Gardena 5900/4 Inox Auto. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Gardena 5900/4 Inox Auto. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, kdy bude asi čerpadlo naskladněno? Děkuji moc

Dobrý den, jaký tlak má čerpadlo?

Dobrý den, jaký je výstup čerpadla? Coul? Čerpadlo se spustí samo při otočení kohotku nebo jen při zasunutí do zásuvky? děkuji

Dobrý den, z jakého materiálu je oběžné kolo?

Dobrý den, má toto čerpadlo ochranu proti chodu na prázdno (na sucho)?

Dobrý deň, 2 týždne som čakal na dátum 11.6. kedy malo byť dostupných viac ako 5ks. Celý deň 11. 6. som refreshoval stŕánku kedy to dostupné reálne bude avšak miesto dostupnosti sa zmenil dátum na 17.6. s poznámkou že príde viac ako 1 ks. Nepotrebujem to ako vianočný darček ktorý z toho takým štýlom bude ak sa to bude takto naďalajej oddiaľovať.. Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, je mozne toto cerpadlo pouzit aj vo vrtanej studni o priemere 200mm? Studna je hlboka 11,5 metra a voda sa nachadza v 6 metroch. Dakujem za info.

P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info