AD elektro Star Wars

Questions and answers: GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G

Catalogue
GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G - Graphics Card

Questions and answers: GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G

This page contains frequently asked questions about GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, kdy bude konečně tato grafická karta dostupná... potřeboval bych prosím Vás datum :-) Děkuji

Pokud si kartu predobjednam, kdy ji mohu ocekavat?

Dobrý den, v hodnocení jsem se nic nedočetl, proč se často tato karta objevuje jako vrácené zboží? A jaký je rozdíl mezi "použité" a "rozbaleno"? Zajímaly by mě obecné důvody proč se takovéto karty vrací.

Zdravím grafika se dokáže uchladit sama nebo je třeba dokoupit chlazení???

Dobrý den podle toho jak vypada krabice soucasti baleni neni cerpadlo a “vetrak”. to je potreba dokoupit zvlast a pripojit k vnitrnimu okruhu karty. co je potreba koupit aby to na to pasovalo. dekuji

Dobrý deň, chcem sa opýtať bude stačiť 600w zdroj?

Dobry den, chcel by som sa opytat, aky zdroj by bol navhodnejsi a najlepsi keby som chcel tuto graficku kartu GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G, zakladnu dosku ASUS PRIME Z270-A, procesor Intel Core i7-7700K a na nom este vysoko taktovat?

Dobry den, chcel by som sa opytat, ktora z tychto grafickych kariet je najkvalitnejsia?

Dobrý deň, chystám sa zakúpiť túto grafickú kartu. Konektory kompatibilitu atď si viem síce pozrieť, no s inštaláciou si niesom istý. PC skriňu som už v minulosti viac krát skladal, ale jedná sa o veľkú investíciu a preto sa chcem spýtať na radu. Mám už zakúpenú túto vežu https://www.alza.sk/fractal-design-define-r4-arctic-white-window-d468349.htm a tento zroj https://www.alza.sk/fortron-hyper-m-700-d2642648.htm Chystám sa zakúpiť tuto základnú dosku https://www.alza.sk/gigabyte-x299-ud4-d5023140.htm s chladením procesora https://www.alza.sk/cooler-master-masterliquid-pre-280-d4803002.htm a moja otázka je nasledovná. Bude sa to do nej zmestit? Nie som si istý ako priestorovo zabere miesto karta pri základnej doske (predpokladám ale neviem že rozloženie ATX je strandardizované a malo by sa všetko zmestit) a či sa bude schopná vojsť a nedojde k problémom. Ďakujem vopred za odpoveď.

Pokud se nepletu tak výrobce tedy Gigabite na tuto kartu dává 4roky záruku. Proč má alza 3roky a ten čtvrtý za příplatek?

12
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info