AD elektro Star Wars

Questions and answers: Hama DT60 DAB+/ Bluetooth

Hama DT60 DAB+/ Bluetooth - Radio

Questions and answers: Hama DT60 DAB+/ Bluetooth

This page contains frequently asked questions about Hama DT60 DAB+/ Bluetooth. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Hama DT60 DAB+/ Bluetooth. They will be answered by our specialists.

Nemali by ste prehodnotit text uvadzajuci charakteristiku tohoto radioveho prijimaca? Pise sa tu citujem. "V súčasnej chvíli sa vám do rúk dostáva unikátna možnosť získať verného spoločníka na cesty, ktorý vás dokáže zabaviť dlhé hodiny". Nemyslim si, ze toto je nejaky vhodny adept na cesty, ked ma len sietove napajanie 230V/AC a dokonca na prevadzku je nutny zosilovac s reproduktormi. Dokonca aj dizajn tohoto radia ihned po zhliadnuti navrava, ze je urcene ako stolove radio. Mozno nie velke, ale typicky stolove. Ano, koniec koncov vsetko sa da prenasat aj klavir, ale to neznamena, ze to mozem zaradit do kategorie prenosne, ako mojho spolocnika na cestach.

Reproduktory mají výstup přes "cinče" podle obrázku ?

Kolik ohmu ma výstup na reprod.

asi to je hloupá otázka že na ni nelze odpovědět ta že jináč. co za baterie používá toto rádio ???? Je napsáno že síťové a bateriové napájení . Jakou má výdrž na baterie ?

Jenda V.M co za baterie používá toto rádio ???????????? Je napsáno že síťové a bateriové Napájení.Jakou má výdrž na baterie ?

P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info