MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: HEIMVision HM311

Catalogue
HEIMVision HM311 - IP Camera

Questions and answers: HEIMVision HM311

This page contains frequently asked questions about HEIMVision HM311. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HEIMVision HM311. They will be answered by our specialists.

Dobry den to mate namisly jako ze to zaplni treba sd kartu v kamere? Nebo ze mi to spotrebuje wifi data na sim karte? Jde mi o to wifi mam na chate wifi na sim kartu 30gb mesicni tarif dekuji za odpoved

Dobry den pokud teda bude kamera nahravat na sd kartu tak to muze spotrebovat kolik dat z wifi mesicne?

Dobrý den, lze nastavit nahrávání videa na FTP server?

Jak nastavit u kamery pevnou IP adresu? Nikde jsem takovou možnost nenašel.

Dobry den, mohu pozadat o radu pri zapojeni? Kameru mam v garazi kde neni internet a nejde zapnout/ zpustit. Dekuji

Dobrý den. Používám dvě tyto kamery s SD kartou. Nonstop záznam. Když se má na záznamu objevit člověk, který se tam pohybuje, zastaví se čas a zapne se až člověk zmizí. Dělají to takto shodně obě kamery. Proč tomu tak je ?

Dobrý den, je kamera kompatibilní se Synology Survailance Station? Děkuji

Dobrý den, zdroj je součástí balení?

cloudové úložisko koľko stojí na mesiac, prípadne na rok, alebo ako sa to platí? Dá sa u vás poistiť proti krádeži pri kúpe?

Umí časosběr? Umí nahrávat na kartu bez wifi? Dobrý den, ukládá kamera i obrázky? Lze ji použít pro časosběr? Máme domácí kameru Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K a ta tuto funkci má, ačkoli se o tom nikde nepíše. Umí kamera nahrávat na sd kartu, pokud není připojena k wifi? Naše domácí kamera to z nepochopitelného důvodu neumí. Když není spuštěna wifi, tak na sd kartu nenahrává! Díky Matějka

123...
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info