AD elektro Motorola EDGE 50

Questions and answers: House of Marley Smile Jamaica - black

Catalogue
House of Marley Smile Jamaica - black - Headphones

Questions and answers: House of Marley Smile Jamaica - black

This page contains frequently asked questions about House of Marley Smile Jamaica - black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about House of Marley Smile Jamaica - black. They will be answered by our specialists.

Htěl

dobry den dokazi tyto sluchatka ovladat hlasitost u iphonu

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, dali by sa tieto slúchadlá pred kúpou vypočuť ? nechcem kupovať mačku vo vreci, keď na webe sú síce chváli ale tie ma často krát sklamali a preto by som rád najprv vedel ako hrajú, až potom kúpil/nekúpil. Ďakujem.

Dobrý deň, chcel by som sa Vás spýtať či sú slúchadlá kompatibilné s Lenovo Vibe X2,vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na hlavní rozdíl mezi těmito sluchátky a řadou uplift? Děkuji

Dobrý deň prajem. Jedná sa prosím Vás v prípade varianty black skutočne o sluchátka so strieborným krúžkom alebo to budu sluchátka s čiernym krúžkom? Výrobca má totiž v nabídke varianty midnight black a signature black, ktoré sú rozdielne. Ďakujem.

Na tovar, ktory zhanam je napisane, ze prijimate predobjednavky. Ako dlho bude v tomto pripade objednavka vlastne trvat? Tyzden, dva, mesiac? Je nejaka moznost ziskat konkretnejsie casove rozhranie? Dakujem

P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info